Demn de SF. Samsung incepe productia ecranelor transparente!

Data: 4/07/2015 | Autor: .

samsung-ecran-transparent

Samsung va incepe, la toamna, productia primelor ecrane OLED transparente. Sud-coreenii pregatesc o adevarata revolutie tehnologica care va schimba din temelii perceptia legata de gadgeturile inteligente.

Prezentate in premiera, luna trecuta, la Retail Asia Expo 2015 din Hong Kong, primele ecrane transparente sunt gata sa treaca la productia de serie.

Potrivit Sammmobile, Chow Sang Sang Group, unul dintre cei mai mari retaileri de bijuterii din Hong Kong si Macao, va introduce primele ecrane OLED Samsung transparente si cu functie de oglinda. Grupul are peste 190 de magazine in Hong Kong si China.

Intre timp, Samsung a angajat compania de marketing Mirum pentru a se ocupa de lansarea comerciala a gadgeturilor dotate cu tehnologia“Magic Mirror 2.0.”

Dincolo de gradul de transparenta incredibil, noile display-uri sunt capabile sa se comporte precum o oglinda, cu o reflexie la 75% din nivelul unei oglinzi obisnuite.

Ecranele vor reda toata experienta multimedia cu care ne-am obisnuit la un televizor inteligent. Ce planuri are Samsung cu ecranele transparente, vedeti in clipurile video de mai jos.