Digi le oferă abonaților un upgrade gratuit la un serviciu esențial

Data: 29/10/2021 | Autor: .

Digi le oferă abonaților un upgrade gratuit la un serviciu esențial, Digi Storage

DIGI Romania(RCS-RDS) anunță o nouă promoție interesantă. DIGI le oferă abonaţilor care au facut upgrade de la Fiberlink 300 la Fiberlink 500  20 GB de spaţiu de stocare gratuit, prin DIGI Storage.

Reamintim că DIGI Romania le-a făcut clientilor din toata ţara upgrade gratuit de la abonamentele Fiberlink 300 la cele Fiberlink 500, astfel că abonaţii se pot bucura de conexiuni de Internet mai rapide, fără costuri mai mari.

Ce le oferă Digi gratis abonaţilor?

Separat de faptul ca DIGI Romania le ofera clienţilor români Internet mai rapid la un cost mai mic, grupul le oferă, de asemenea, fără costuri suplimentare, posibilitatea de a beneficia de spaţiu de stocare gratuit, în cadrul DIGI Storage, după acest upgrade.

DIGI Romania afişează deja în conturile abonaţilor pentru care a facut upgrade de la Fiberlink 300 la Fiberlink 500 cap primesc şi 20 GB de spaţiu de stocare gratuit, prin DIGI Storage.

Cum sunt înșelați clienții Digi cu premii fantomă? O nouă formă de phishing

Cum funcţionează Digi Storage?

Pentru a profita din plin de această nouă opţiune de la Digi, clienţii trebuie să-şi facă un nume de utilizator în platformă şi să profite de spaţiul de stocare suplimentar, ce este disponibil pentru toată lumea.

Abonații care dețin pachetul Fiberlink 300 prind viteză, fiind upgradați automat la pachetul Fiberlink 500, iar trecerea la pachetul superior vine fără costuri sau eforturi suplimentare din partea acestora. Așadar, abonații netului Fiberlink 300 vor primi de acum viteza Fiberlink 500 la același cost, 30 Lei/lună.

Digi lansează un router WiFi 6 Gigabit. Viteză mult mai bună de internet

Digi Contact. Cum intri în contact cu operatorii RCS-RDS/DIGI