Digi lansează un router WiFi 6 Gigabit. Viteză mult mai bună de internet

Data: 8/12/2020 | Autor: .

Digi a lansat în ofertă un router WiFi 6 Gigabit care oferă o viteză de transfer incomparabil mai bună decât cea oferită de routerele cu care a lucrat până acum. Cu routerul cu 802.11AX, vei avea o viteză de transfer sporită, altfel spus te vei putea uita la filme și seriale fără întreruperi, iar jocurile online nu vor mai îngheța atunci când ești în mijlocul acțiunii.

Dacă ai un router mai vechi de 6-7 ani și ești nemulțumit de viteza de internet, ar trebui să îți schimbi routerul.

Dacă te gândești să îți cumperi un router nou, sfatul nostru este să treci direct la Wi-Fi 6. Caută indicativul 802.11AX. Vei putea accesa o viteză de internet de peste 1 Gb pe secundă.

Routerele cu Wi-Fi 6 sunt, bineînțeles, puțin mai scumpe decât cele pe Wi-Fi 5, sau cum este mai cunoscut, 802.11AC.

Acestea sunt, în continuare bune dacă nu ai pretenții de viteză de peste 1 Gb. În plus trebuie să ții cont că în blocul în care stai, este probabil ca cei mai mulți locatari să aibă asemenea routere și frecvențele să interfereze. Altfel spus, s-ar putea ca mare parte din viteza scăzută de internet să fie cauzată de această problemă.

Routerele cu 802.11AC sunt bune și pentru vizionat filme pe Netflix sau HBO Go însă nu te aștepta să vezi tot timpul imaginile la standard Ultra HD/4K. Asta pentru simplul motiv că nu au puterea de procesare asigurată de routerele noi, pe 802.11AX.

De ce este important acest nou protocol? Pentru că noul standard Wi-Fi 6 (WiFi 802.11ax) oferă o viteză cu 40% mai mare decât Wi-Fi 5 (Wi-Fi ac), astfel că transferul de date este semnificativ mai bun, atât pe banda de 5GHz cât și pe 2.4Ghz.

Routerul propus de Digi este o soluție optimă, mai ales că prețul este de numai 5 lei pe lună. Este disponibil si pentru clientii noi, cei ce vor alege un pachet 300, 500 sau 1000. VEZI OFERTA AICI

Atenție însă, trebuie să ai gadgeturi compatibile, de la telefoane la laptopuri si PC-uri. Cauta pe fiecare in parte daca suportă 802.11AX.

Daca vrei un router Wifi6 de cea mai buna calitate, citeste materialul de mai jos.

ASUS RT-AX88U vs. NETGEAR Nighthawk AX8 – Cel mai bun router 802.11ax  (Wi-Fi 6)

 

,,Noul router wireless gigabit WIFI6 e acum la DIGI. Același preț mic, 5 Lei/lună, pentru mult mai mult: viteză mai mare pentru fiecare device din casa ta, mai multă stabilitate și siguranță. Comandă-l pe DIGI.ro, fie că ești clientul nostru de Net, fie că tocmai te abonezi. Hai cu noi în viitor!’’, afirmă Digi.

Digi ne spune ca pe langa vitezele mai mari si o acoperire mai extinsa, “normele de securitate au fost imbunatațite, așa ca poți naviga in liniște, ce faci tu nu-i pus deoparte.”

Daca vrei sa-ti cumperi un router WiFi 6, unul dintre cele mai accesibile este TP-Link Archer AX10 (acelasi cu cel de la Digi). La eMag, pretul lui este de 298 lei. Îl poți cumpăra de AICI.

Afla mai multe detalii din materialul de mai jos.

Vrei un router Wi-Fi 6? Archer AX10, un router cu un raport preț-calitate foarte bun