Vrei un router Wi-Fi 6? Archer AX10, un router cu un raport preț-calitate foarte bun

Vrei un router Wi-Fi 6? Archer AX10, un router cu un raport preț-calitate foarte bun

Dacă vrei un nou router, pe Wi-Fi 6, care îți va aduce viteze de până la 1,5 Gbps, o soluție cu un raport preț-calitate foarte bun este noul router dual-band TP-Link Archer AX10. Routerul vine echipat cu cea mai recentă tehnologie wireless, Wi-Fi 6, pentru viteze mai rapide, capacitate mai mare și congestionare redusă.

Probabil ai observat că la tine în bloc sau la serviciu sunt tot mai multe rețele wi-fi. În condițiile în care majoritatea sunt pe standardele vechi, aglomerația de semnale și interferențele încep să creeze probleme.  Cum majoritatea emit semnal Wi-Fi pe aceleași frecvențe, la un moment dat vei descoperi că semnalul emis de routerul tău va începe să se întrerupă.

De altfel, potrivit experților, în 2019 existau aproximativ 14,96 miliarde de dispozitive conectate la nivel mondial prin WLAN și se previzionează că în 2021 numărul va crește la 22.2 miliarde.

Soluția pentru a avea un semnal Wi-Fi de calitate, la o viteză bună și fără întreruperi, este să treci la noul standard Wi-Fi 6. Cea mai recentă tehnologie wireless, Wi-Fi 6 (IEEE 802.11ax), pentru viteze mai rapide, capacitate mai mare și congestionare redusă.

Wi-Fi 6 transmite eficient date, oferind pachete de date pentru diferite aplicații pentru a partaja o difuzare și a reduce latența. Beneficiați de chaturi video și audio fără întreruperi, de viteze de joc mai bune și de încărcare video instantanee, pe diferite dispozitive – toate în același timp.

Routerele cu IEEE 802.11ax au fost până acum destul de scumpe însă au început să apară și gadgeturi mai ieftine, iar Archer AX10, la 420 de lei, este un exemplu foarte bun.

Routerul are patru antene și tehnologia Beamforming, care transmit semnalul pe o rază optimă, suficientă pentru un apartament, un birou sau o casă cu curte.

CUMPĂRĂ ARCHER AX10 DE PE ACEST LINK

Cu Archer AX10 vei putea avea internet Wi-Fi simultan pe câteva zeci de dispozitive, de la telefoane, tablete, laptopuri, PC-uri sau televizoare inteligente. Asta pentru că routerul are un procesor Triple-Core de 1,5 Ghz care, împreună cu platforma software, reușește să împartă semnalul optim, la toți cei conectați.

Tehnologia OFDMA permite, astfel, mai multor dispozitive să utilizeze o singură bandă în același timp, permițând Wi-Fi-ului să suporte mai multe dispozitive, în comparație cu routerul Wi-Fi 5, cu același nivel de viteză.

Routerul este capabil, astfel, să elimine lag-ul și astfel să beneficiezi de o conexiune de internet continuă, ideală pentru jocuri sau pentru streaming pe Netflix sau HBO Go.

Routerul Dual-Band Archer AX10 este capabil să atingă viteze de până la 1.5 Gbps (1201 Mbps în banda de 5 GHz și 300 Mbps în banda 2.4 GHz)

În plus, pe porturile gigabit, vei beneficia de viteze în bandă largă de până la 1 Gbps. Soluția este optimă dacă vrei să conectezi, prin fir, de exemplu un smart TV sau un PC.

Dincolo de specificațiile tehnice, routerul se conectează foarte ușor, prin aplicația dedicată Tether.

Indiferent dacă preferi aplicația intuitivă Tether sau interfața web, vei putea configura Archer AX10 în câteva minute. Aplicația Tether îți permite să gestionezi setările de rețea de pe orice dispozitiv Android sau iOS.

În concluzie, routerul este un produs excelent, cu un raport preț-calitate foarte bun.

Dacă te interesează routerul, îl poți cumpăra de pe acest LINK.

ASUS RT-AX88U, un router Dual Band AX, pentru acasă sau birou

Dacă vrei un router și mai performant, cu un preț pe măsură, îți recomandăm ASUS RT-AX88U, un router puternic, bine dotat, care va face față, cu siguranță, tuturor provocărilor. Îl folosim de peste 7 luni și, în acest timp, a reușit cu succes să gestioneze 3 smart TV-uri, un PC, trei laptopuri și 2 smartphone-uri conectate simultan, pe wireless, fără să înghețe niciodată.

N-am avut niciodată freeze-uri în Netflix și nici pe programele IPTV, iar în privința vitezei de transfer, ASUS RT-AX88U a optimizat fluxurile de date în așa fel încât am avut o bandă optimă pentru filme sau jocuri și semnal constant și stabil pentru telefoanele Galaxy S10 5G și Note 10+, ambele compatibile cu standardul Wi-Fi 6.

În teorie, routerul ASUS RT-AX88U este capabil de o viteza totala de circa 6000Mbps — 1148Mbps in banda de 2.4GHz si 4804Mbps in cea de 5GHz — RT-AX88U este de 2.3X mai rapid decat routerele dual-band 802.11ac 4×4. Bineînțeles, nu vei prinde asemenea viteze pentru că furnizorii de internet prin cablu abia dacă trec de 1000 Mbps.

CUMPĂRĂ  ASUS RT-AX88U  LA CEL MAI BUN PREȚ DE AICI

Află detalii complete despre routerul Asus din materialul de mai jos.

Vrei un router de calitate? ASUS RT-AX88U, un gadget Dual Band AX, pentru acasă sau birou

 

ASUS RT-AX88U vs. NETGEAR Nighthawk AX8 – Cel mai bun router 802.11ax  (Wi-Fi 6)

 

Tutorial GadgetReport.ro. Setările esențiale pentru un router Wi-Fi