Garmin își deschide magazinul online pentru România

Data: 6/05/2020 | Autor: .

Garmin își deschide magazinul online pentru România

Garmin anunță lansarea oficială a magazinului online pentru România. Odată cu webshop-ul a fost deschis și centrul de asistență și service.

În noul magazin online Garmin.ro vor fi active aproximativ 400 de produse și accesorii Garmin, de la brățări de sport accesibile (339 de lei), până la cele mai exclusiviste produse, precum gama de lux Marq, cu ceasuri ce pot depăși 12.000 lei. Garmin estimează o valoare medie a comenzii de 200 de euro pentru primul an, anticipând că cele mai populare achiziții vor fi produsele produse din gama vivo, destinate mass-market, cu apetit incipient pentru activități sportive.

Prin intermediul magazinului online, clienții din România vor avea încă un canal, direct, de acces la produse odată cu lansarea lor oficială. Comenzile vor fi livrate din centrul logistic din Marea Britanie, în 1-2 zile lucrătoare. În plus, deschiderea shop-ului vine cu o campanie de transport gratuit până la finalul lunii mai și o serie de prețuri speciale. Ulterior, se vor desfășura și alte campanii promoționale, în linie cu calendarul internațional de evenimente.

Centrul de service și suport local a fost lansat la 1 aprilie și este deservit de la Cluj-Napoca și din Marea Britanie, de către 3 specialiști dedicați. De la deschidere și până în prezent, au fost înregistrate aproximativ 100 de apeluri și peste 250 de emailuri, solicitând informații despre produse sau funcționalități specifice.