Samsung lansează în România noile televizoare QLED 4K 2020

Samsung anunță lansarea comercială în România a noii game de televizoare QLED 4K, a gamei Crystal UHD, precum și a televizoarelor lifestyle, care includ două game noi pentru țara noastră – The Serif și The Frame. Cel mai ieftin televizor (Q60T) costă 3199 lei, iar cel mai scump 15000 lei. Detalii aflati de pe site-ul oficial.

Gama QLED 4K 2020 cuprinde modelele Q60T, Q70T, Q80T, Q90T și Q95T disponibile acum pe piața comercială din România în dimensiuni de la 43” (109cm) până la 85”.

 Tehnologia AI Upscaling utilizează Procesorul Quantum 4K prin care analizează automat conținutul, îl convertește la o rezoluție mai bună, redându-l la calitate 4K, indiferent de sursa acestuia.

Tehnologia Quantum Dot oferă 100% volum de culoare, ceea ce înseamnă culori vibrante, atât în scenele întunecate, cât și în cele luminoase. Funcția Adaptive Picture asigură o calitate impecabilă imaginii, indiferent dacă televizorul se află într-o cameră luminoasă        sau întunecată.

 

Cu ajutorul funcției Remote Access, vă puteți transforma televizorul în parte integrantă a spațiului de muncă de acasă, putând accesa conținutul de pe calculator direct pe televizor. Funcția Multi View împarte televizorul în două părți, redând simultan atât conținutul pe care îl vizionați pe televizor, cât și cel de pe telefonul mobil. Mai mult decât atât, prin Tap View, utilizatorii pot să afișeze conținutul de pe telefonul mobil pe televizor, atingând pur și simplu telefonul de televizor.

Unboxing SAMSUNG 55Q67RA. Cel mai ieftin și bun QLED entry level de la Samsung

În afară de seria QLED 4K, Samsung a lansat în 2020 și televizoarele din gama Crystal UHD, pentru a  oferi consumatorilor mai multe opțiuni accesibile și pentru a avea la dispoziție o paletă largă de televizoare din care îl pot alege pe cel potrivit pentru ei.

Televizoarele din gama Crystal UHD dispun de Crystal Display, care asigură optimizarea culorilor, astfel încât să puteți observa chiar și cele mai mici detalii. 4K UHD depășește rezoluția FHD având cu de 4 ori mai mulți pixeli, ceea ce înseamnă imagini mult clare și bogate în detalii.

Datorită Samsung One Remote, puteți să controlați televizorul și multe alte dispozitive cu o singură telecomandă. Aceasta controlează toate dispozitivele externe compatibile care sunt conectate prin detectare automată, fără să fie necesară o configurație suplimentară. Iar prin intermediul Smart Hub, aveți acces la aplicațiile, jocurile, emisiunile TV, filmele voastre preferate, toate pe același televizor. Mai mult decât atât, puteți vizualiza orice fel de fișier, fie foto, video sau muzică, stocate pe un dispozitiv de memorie extern.

Gama Lifestyle

În același timp, Samsung anunță și lansarea televizoarelor lifestyle – The Serif și The Frame. Cele două televizoare dispun de tehnologia QLED, care se traduce prin claritatea imaginii și calitate superioară a sunetului, alături de funcțiile deja enumerate anterior: Quantum Dot, AI Upscaling, Adaptive Picture etc.

Fiind diferit de un televizor convențional, The Serif  (6499 lei – detalii AICI) se integrează perfect cu mediul ambiental și poate fi așezat oriunde în locuință. Chiar și fără suport, poate fi amplasat în orice încăpere, pe podea, pe o masă sau pe un raft; se îmbină cu decorul și arată ca o operă de artă. Atunci când este oprit, acesta afișează la alegere imagini inspirate din natură, care pot fi găsite în Ambient Mode; de asemenea, utilizatorii pot alege ca ecranul să afișeze informații despre dată sau știrile principale ale zilei. The Serif vine în două culori: Cloud White și Cotton Blue și variante de dimensiuni: 43, 49, respectiv 55 inci.

Samsung The Frame

Cu volum al culorii de 100% și contrast Dual LED, The Frame (9.499 lei – detalii AICI.) aduce imaginile la viață cu detalii și textură incredibile. Când este închis, The Frame poate fi personalizat și transformat într-o operă de artă – în loc de ecranul negru, utilizatorii pot alege orice imagine pentru fundal, un tablou sau o pictură celebră, din perioada clasică până la cea contemporană. Acestea pot fi descărcate din Art Store, care dispune de o colecție variată de opere de artă – iar casa voastră se va transforma instant într-o galerie de artă. Mai mult decât atât, pentru a putea fi integrat perfect în design-ul locuinței, utilizatorii pot alege o ramă personalizată pentru acesta – în funcție spațiul în care este așezat, de desgin-ul încăperii sau de lucrările de artă preferate ale utilizatorilor.

Televizoarele sunt disponibile comercial în România începând din luna aprilie pe www.Samsung.com/ro și la parteneri.

Noi soundbar-uri Samsung

Samsung oferă și o gamă nouă de soundbar-uri din seria Q, compatibilă cu televizoarele QLED, care completează experiența similară unui cinema în propria sufragerie. Funcția Adaptive Sound asigură claritate chiar și pentru cele mai subtile detalii audio, în așa fel încât să auziți vocile chiar și la volume reduse. Pentru cei care își doresc experiența oferită de boxe, Samsung dispune de gama Party Audio, caracterizată de sunet bidirecțional, un bas puternic și modul Karaoke.