Microsoft a lansat Surface Book 3, Surface Go 2 și castile Surface Headphones 2 & Surface Earbuds

Microsoft a lansat Surface Book 3, Surface Go 2 și castile Surface Headphones 2 & Surface Earbuds

Microsoft a anunțat lansarea a patru noi gadgeturi, laptopul Surface Book 3, dispozitivul 2-în-1 Surface Go 2 și căștile wireless Surface Headphones 2 si Surface Earbuds. Noile dispozitive vin cu cele mai noi procesoare Intel, mai multă memorie și prețuri pe măsură.

Surface Book 3

Laptopul Surface Book 3 seamănă, la prima vedere, destul de mult cu modelul anterior. Diferența principală o reprezintă procesoarele de generația a 10-a, Intel Core i5 și Core i7 care dotează cele două variante ale laptopului, de 13,5 inchi și 15 inci.

Laptopul include mai multe versiuni de dotări, cu plăci video: Nvidia GeForce GTX 1650 Max-Q, Nvidia GeForce GTX 1660Ti și Nvidia Quadro RTX 3000, alături de memorii de până la 32 GB de RAM și spații de stocare pe SSD (PCie NVMe) de până la 2 TB.

Cel mai ieftin model Microsoft Surface Book 3 va ajunge pe piață din 21 mai și va costa 1.600 de dolari.

Microsoft Surface Go 2

 

Surface Accessories

Noul Microsoft Surface Go 2 se remarcă în primul rând prin ecranul de 10,5 inchi (format 3:2, rezoluție 1.920 x 1.280 pixeli), cu 0,5 inchi mai mare față de modelul anterior.

Cel mai ieftin model, dotat cu Intel Pentium Gold, costă 400 de dolari, în timp ce varianta cu Intel Core M3 de generația a 8-a,  8 GB memorie RAM și un SSD cu capacitate de 128 GB, va fi vândut la prețul de 630 de dolari. Varianta cu M3 este disponibilă și cu conectivitate LTE, la prețul de 730 de dolari.

Tastatura și carcasa Type Cover costă 100 de dolari.

Surface Headphones 2

Microsoft a anunțat, totodată, și căștile wireless Surface Headphones 2, cu funcție de anulare activă a zgomotului de fundal și conectivitate Bluetooth 5.0. Gadgeturile promit o autonomie de 20 de ore, cu 5 ore mai mult decât pe modelul anterior, și un sunet mai bun, grație codecului Qualcomm aptX.

Surface Headphones 2 costă 250 de dolari și vor fi disponibile începând cu 12 mai.

Surface Headphones 2

Surface Earbuds

Surface Earbuds

Primele căști true wireless de la Microsoft, Surface Earbuds,costa 200 de euro și oferă o autonomie de opt ore pentru muzică.

Căștile sunt destul de mari, cântăresc 7,2 grame fiecare, și vin însoțite de o cutie de încărcare, la fel ca la Galaxy Buds+ și Apple AirPods Pro.

Surface Earbuds dispun de funcție de anulare a zgomotului de fundal, oferă integrare cu Spotify și Office 365 și pot fi controlate prin intermediul suprafețelor tactile exterioare.

Căștile vor fi vândute din 12 mai, la prețul de 199 de dolari. Rămâne de văzut cât de bune sunt la partea de sunet și care este autonomia reală.

Unboxing Microsoft Surface Pro 7. Tabletă și laptop în același timp, cu Windows 10