Review Google Nest Hub. Un gadget all inclusive: TV, boxa bluetooth, rama foto si asistent Google

Data: 4/05/2020 | Autor: .

Dacă vrei un gadget inteligent, pe care să îl folosești, de exemplu, pentru a vedea clipurile de pe Youtube și Facebook, canalele TV care își transmit emisia online, să asculți muzică pe Youtube Music și Spotify, să vezi fotografiile din Google Photos și să îți răspundă la orice întrebări, Google Nest Hub, fostul Google Home, este un aparat excelent, al cărui raport preț-calitate este foarte bun.

Google Nest Hub este, în primul rând, o boxa inteligentă care pe langa muzica, ofera si control vocal prin intermediul asistentului Google.

 

Google Nest Hub se conecteaza la smartphone prin Bluetooth si aplicatia Google Home, disponibila in App Store si Google Play.

Boxa dispune de un display luminos și bine calibrat LCD, de 7 inch, cu touchscreen, care afiseaza informatii importante pentru utilizator, cum ar fi calendarul si mementourile zilei, idei de retete sau stiri.

Google Nest Hub

De asemenea, in functie de gadgeturile pe care le detii si de compatibilitatea acestora cu sistemul Google, poti folosi boxa pentru a le controla. Spre exemplu, becurile inteligente Philips Hue, boxele Sony sau routerele TpLink sunt gadgeturi compatibile cu Google Home.

Google Nest Hub  oferă un sunet clar si puternic, net superioar majorității boxelor Bluetooth de pe piață. Pe display poți vedea toate pozele din Google Photos, iar cu un simplu slide, poți vedea știri, rețete, tot felul de informații din ecosistemul Google.

Google Nest Hub

Cu Google Nest Hub poți, de exemplu, să setezi alarme, remindere și poți să controlezi televizoarele inteligente din casă.

Gadgetul îți spune bancuri, îți prezintă rețete culinare și te ajută să afli, de exemplu, care este cel mai înalt munte din lume.

Nest Hub Smart Display with Google Assistant Chalk GA00516-US ...

Dacă ai copii, cu siguranță vor fi fascinați de acest gadget și vor ajunge să îl întrebe cu ,,Ok Google” tot felul de lucruri la care tu, probabil, nu ai un răspuns. În plus, vor învăța limba engleză, cea cu care asistentul Google comunică.

Vezi un review dedicat acestui gadget pe GadgetReport TV, în clipul video de mai jos.

Dacă te interesează acest gadget, îl poți cumpăra de pe acest LINK.