Philips 245B1, un nou monitor Quad HD care economisește până la 70% din costurile energiei electrice

Data: 1/05/2020 | Autor: .

Philips 245B1, un nou monitor Quad HD care economisește până la 70% din costurile energiei electrice

MMD a anunțat lansarea monitorului Philips 245B1 de 24” (23.8″ / 60.5cm) cu rezoluție Quad HD (2560 x 1440). Gadgetul beneficiază de tehnologia Power Sensor, care poate economisi până la 70% din costurile energiei electrice.

Modelul Philips 245B1 oferă imagini cu o gamă largă de culori. Tehnologia IPS și SmartImage, o tehnologie exclusive Philips, contribuie la crearea unor imagini luminoase și clare.

Conceput pentru a îmbunătăți confortul utilizatorului, Philips 245B1 dispune de tehnologia Flicker-Free și LowBlue Mode pentru a reduce oboseală ochilor, precum și modul Easy Read și SmartErgoBase, care permite ajustări ergonomice. Monitorul oferă, de asemenea, difuzoare stereo încorporate și o gamă largă de conectori, inclusiv DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2, HDCP și multe altele.

Philips 245B1 este proiectat pentru a fi eco-friendly. Conform standardelor de mediu și certificări precum EnergyStar 8.0, EPEAT *, TCO Certified Edge și RoHS, acest monitor folosește 85% plastic reciclat post-consum, iar ambalajul este 100% material reciclabil și este complet lipsit de substanțe nocive precum mercur, plumb și PVC / BFR. Monitorul 245B1 este echipat cu un PowerSensor încorporat, care detectează automat prezența utilizatorului și ajustează luminozitatea monitorului ca răspuns, ceea ce, la o monitorizare mai lungă, duce la reducerea costurilor de energie cu până la 70%. Mai mult, LightSensor asigură luminozitatea perfectă cu un consum minim de energie.

Monitorul Philips 245B1 este disponibil la un preț de aproximativ 1100 lei, în funcție de magazin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.