Samsung Internet 13.0. De ce ar trebui să îți actualizezi browserul de pe telefon

Data: 3/12/2020 | Autor: .

Samsung s lansat o nouă actualizare a Samsung Internet, browserul său web disponibil pe telefoane, tablete și laptopurile produse de concernul din Coreea de Sud. Samsung Internet 13.0 introduce o serie de noi caracteristici și îmbunătățiri concepute pentru a le oferi utilizatorilor cea mai bună și mai sigură experiență de navigare.

În prezent, este din ce în ce mai greu să-ți dai seama care site web poate fi de încredere.

Samsung Internet 13.0 propune o nouă interfață pentru solicitările de permisiunie, care va afișa un mesaj de avertizare în cazul în care site-ul web respectiv nu este de încredere și încearcă să păcălească utilizatorii pentru a permite trimiterea de notificări.

Noul mod Secret, dezvoltat pentru Samsung Internet 13.0, le permite utilizatorilor să își șteargă automat istoricul de navigare de îndată ce toate paginile web sunt închise.

De asemenea, o nouă pictogramă a modului Secret este afișată în bara de adrese ca parte a actualizării Samsung Internet 13.0, astfel încât acesta să fie mai ușor de recunoscut atunci când este activat.

Alte avantaje aduse de Samsung Internet 13.0:

  • Acum puteți utiliza modul High contrast cu modul Dark pentru ca fonturile și alte componente să iasă în evidență și mai mult.
  • Samsung Internet 13.0 introduce, de asemenea, o bară de aplicații extensibilă pentru meniuri unde se regăsesc marcajele, paginile salvate, istoricul și descărcările.
  • Utilizatorii pot obține acum mai mult spațiu pe ecran ascunzând bara de status.
  • Atunci când vizionează un videoclip pe tot ecranul prin asistent video, aceștia îl pot opri atingând de două ori mijlocul ecranului.
  • Utilizatorii pot edita cu ușurință titlul marcajelor, astfel încât acestea să fie mai ușor de recunoscut și căutat.

Noile module de interfață de programare a aplicațiilor (API) sunt acum disponibile pentru Samsung Internet 13.0, precum WebRequest, Proxy, Cookie-uri, Modele, Istoric, Alarme, Confidențialitate, Notificări, Permisiuni, Inactivitate și Gestionare. Dezvoltatorii pot utiliza aceste API-uri pentru a crea extensii, contactând echipa de Internet Samsung pentru a le valida, aproba și adăuga în browserul de internet Samsung. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați: https://developer.samsung.com/internet/android/extensions-dev-overview.html

Dacă utilizatorii folosesc deja browser-ul de Internet Samsung, aceștia vor primi o notificare în legătură cu disponibilitatea noii versiuni. De asemenea, aceștia pot descărca cea mai recentă versiune a browserului de internet Samsung de pe Google Play Store sau Galaxy Store.