Digi Mobil dublează traficul de internet la cartelele preplătite

Data: 6/11/2016 | Autor: .

Digi Mobil dublează traficul de internet la cartelele preplătite

Digi Mobil a lansat o ofertă promoțională pentru utilizatorii de cartele preplătite, care le aduce trafic dublu de date la opțiunile Hipsterova, Bogatinov și Dinerovich, de până la 6 GB. În perioada 4 noiembrie – 31 decembrie 2016, clienţii noi şi cei existenţi vor primi primi gratuit dublul traficului inclus în opțiunea aleasă, la fiecare activare sau reactivare a uneia dintre opțiunile menționate.

Opţiunile au preţuri cuprinse între 2 euro (fără TVA) şi 4 euro (fără TVA), iar utilizatorii cartelei Digi Mobil se bucură de minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil, sute de minute naționale și trafic de date de până la 6 GB în rețeaua 3G.

Astfel, la activarea Opţiunii Hipsterova, pentru doar 2 euro (fără TVA), utilizatorii primesc minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil, 150 de minute naționale și 2 GB de trafic de date mobile. Pentru 3 euro (fără TVA), clienții care aleg Opţiunea Bogatinov beneficiază de minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil, 250 de minute naționale și internet mobil de până la 4 GB. Activarea Opţiunii Dinerovich, pentru 4 euro (fără TVA), le aduce utilizatorilor 400 de minute disponibile în toate rețelele naționale, SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil și 6 GB trafic de date.

trafic-de-date-digi-mobil

Opțiunile se activează prin sistemul interactiv de mesaje USSD, printr-un apel la *110# și urmând pașii din mesajul afișat pe ecranul telefonului. Perioada de valabilitate a opțiunilor Hipsterova, Bogatinov și Dinerovich este de o lună și expiră la ora 24 a ultimei zile din lună (exemplu: Dacă opțiunea se activează pe 19 octombrie, indiferent de oră – aceasta va expira pe 18 noiembrie la ora 23:59). Verificarea creditului se poate face prin serviciul Controlul costurilor prin mesaj la *110# și alegerea meniului „Credit și Consum”, opțiunea „Verifică credit”.

Cartelele Digi Mobil pot fi achiziționate din magazinele Digi și din Punctele de prezență RCS & RDS.  Reîncărcarea cartelelor prepaid se poate realiza în magazinele Digi și Punctele de prezență RCS & RDS, pe site-ul www.rcs-rds.ro prin plata cu cardul și în rețelele operatorilor de plăti în numerar și încărcare electronică, prin terminalele Paypoint, Payzone, Mobile Distribution și Westaco din toată țara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.