Digi Mobil, telefon 4G gratuit și 30 GB trafic cu 5 euro

Digi Mobil, telefon 4G gratuit și 30 GB trafic cu 5 euro

RCS&RDS a lansat, prin Digi Mobil, o ofertă promoţională de Paşte pentru abonamentul Avantaj 5. Compania oferă un telefon Allview E3 Living gratuit şi 30 GB trafic de date lunar, la încheierea unui astfel de abonament, care costă lunar 5 euro (TVA inclus).

Oferta promoţională de sărbători este disponibilă clienţilor companiei abonaţi la unul dintre serviciile fixe Digi Net sau Digi TV, iar utilizatorii noi care optează luna aceasta pentru pachetul Avantaj 5, pot achiziţiona telefonul pentru 220 lei (TVA inclus).

Digi Mobil Avantaj 5 include un telefon Allview E3 Living, 500 minute naţionale şi internaţionale, 100 SMS-uri în reţeaua Digi Mobil, trafic lunar de date mobile de până la 5 GB în reţeaua 3G şi de până la 30 GB la viteză maximă în reţeaua 4 G.

03-procesor_128

Oferta promoţională de Paşte Digi Mobil este disponibilă în magazinele Digi şi în punctele de prezenţă ale companiei, în ContulMeuDigi şi direct pe site-ul www.rcs-rds.ro.

Allview E3 Living este un telefon dual-sim destul de interesant însă nu foarte performant. Pentru un utilizator fără pretenţii de flagship, poate fi o alegere destul de bună.

05_camere_smile_shot

Smartphone-ul are un ecran de 4,5 inch cu rezoluție 854×480 pixeli, un procesor quad-core Mediatek de 1 Ghz, 1 GB memorie RAM, Mali-T720 GPU, 8 GB spațiu de stocare, extensibil prin card microSD.

Telefonul are o pereche de camere de 2 respectiv 8 MP, două difuzoare stereo şi rulează Android 5.1 Lollipop.

02_ecran_1

Telefonul are o baterie de 1850 mAh şi include Wi-Fi b/g/n, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS.

Abonații Digi Mobil au acces nelimitat în aplicaţia Digi Online, precum şi la baza de filme şi seriale disponibile pe platforma Digi Play, serviciul de video la cerere. Serviciul poate fi activat în Contul Meu Digi, iar utilizatoriicare au deja cont în aplicaţia Digi Online, vor putea să acceseze Digi Play, folosind datele de conectare active.

Pentru a beneficia de acces gratuit la Digi Play, contul trebuie activat până la data de 30 iunie 2016, iar accesul la conținut este valabil până la 31 decembrie 2016.

05_sunet