Disintegration, un nou shooter anunțat de Private Division și V1 Interactive

Data: 12/07/2019 | Autor: .

Disintegration, un nou shooter anunțat de Private Division și V1 Interactive

Private Division și V1 Interactive au anunțat Disintegration, un shooter first-person cu tematică SF. Disintegration este jocul de debut al V1 Interactive, un studio independent co-fondat de în 2014 de Marcus Lehto, fostul director creativ al Bungie și co-creatorul Halo, relatează GadgetReport.ro

“Oportunitatea de a dezvolta nu doar un nou joc, ci un întreg studio a fost uimitor,” a declarat Marcus Lehto, președinte și game director al V1 Interactive. “Este minunat să putem arăta la ce a lucrat această echipă talentată și de abia așteptăm să prezentăm luna următoare jocul nostru întregii lumi.”

Disintegration

Disintegration ne va duce într-un cadru SF

“Suntem norocoși să putem lucra cu Marcus, o adevărată vedetă a lumii jocurilor, a cărui creativitate a influențat întreaga industrie,” a declarat Michael Worosz, Vice Președintele Executiv și Liderul Private Division. “Am fost alături de Marcus și de echipa V1 Interactive încă de la înființarea studioului, urmărind cu mare interes de-a lungul parteneriatului nostru extinderea organizației cu noi și noi talente.

Ca rezultat, avem încredere deplină în Disintegration și de abia așteptăm să-l prezentăm ca pe o nouă experiență care îmbunătățește și mai mult portofoliul Private Division.”

Detalii despre jocul Disintegration vor fi oferite luna viitoare, în cadrul evenimentului Gamescom 2019.