Disintegration, un nou shooter anunțat de Private Division și V1 Interactive

Data: 12/07/2019 | Autor: .

Disintegration, un nou shooter anunțat de Private Division și V1 Interactive

Private Division și V1 Interactive au anunțat Disintegration, un shooter first-person cu tematică SF. Disintegration este jocul de debut al V1 Interactive, un studio independent co-fondat de în 2014 de Marcus Lehto, fostul director creativ al Bungie și co-creatorul Halo, relatează GadgetReport.ro

“Oportunitatea de a dezvolta nu doar un nou joc, ci un întreg studio a fost uimitor,” a declarat Marcus Lehto, președinte și game director al V1 Interactive. “Este minunat să putem arăta la ce a lucrat această echipă talentată și de abia așteptăm să prezentăm luna următoare jocul nostru întregii lumi.”

Disintegration

Disintegration ne va duce într-un cadru SF

“Suntem norocoși să putem lucra cu Marcus, o adevărată vedetă a lumii jocurilor, a cărui creativitate a influențat întreaga industrie,” a declarat Michael Worosz, Vice Președintele Executiv și Liderul Private Division. “Am fost alături de Marcus și de echipa V1 Interactive încă de la înființarea studioului, urmărind cu mare interes de-a lungul parteneriatului nostru extinderea organizației cu noi și noi talente.

Ca rezultat, avem încredere deplină în Disintegration și de abia așteptăm să-l prezentăm ca pe o nouă experiență care îmbunătățește și mai mult portofoliul Private Division.”

Detalii despre jocul Disintegration vor fi oferite luna viitoare, în cadrul evenimentului Gamescom 2019.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.