Nintendo Switch Lite. O consolă de jocuri mai mică și mai ieftină

Data: 12/07/2019 | Autor: .

Nintendo Switch Lite. O consolă de jocuri mai mică și mai ieftină

Nintendo a anunțat lansarea consolei de jocuri Switch Lite. Noua versiune este mult mai mică, mai ieftină și va fi disponibilă în mai multe culori, precum gri, galben și turcoaz. În pachet se va mai afla o carcasă dedicată pentru transport și o folie protectoare pentru ecran, relatează GadgetReport.ro

Nintendo Switch a fost lansată în anul 2017 și de atunci se bucură de un uriaș succes, grație versatilității sale – ne putem juca pe TV, in mod handheld dar și împreună cu prietenii, cu controlerele Joy-Con.

Noua versiune Nintendo Switch Lite este dedicată modului handheld, fiind disponibilă fără Joy-Con-uri, cu controlerele integrate în carcasă.

Pe lângă culorile prezentate, va mai exista și o ediție specială cu ocazia lansării Pokemon Sword și Pokemon Shield, acestea fiind intitulate Zacian & Zamazenta Edition, ilustrate cu cei doi pokemoni legendari.

Nintendo Switch

Nintendo Switch Zacian & Zamazenta Edition

Consola Nintendo Switch Lite va fi disponibilă începând cu data de 20 septembrie, la un preț de 199 de dolari, echivalentul a aproape 900 de lei pe piața românească.