Crash Team Racing Nitro-Fueled Review

Crash Bandicoot a relansat clasicul joc Crash Team Racing. Game-ul se remarcă, în primul rînd, prin grafica mult îmbunătățită, atât personajele, carturile cât și circuitele din joc oferind o experiență vizuală demnă de 2019, relatează GadgetReport.ro

Crash Team Racing a fost lansat pentru prima data în anul 1999, pentru PlayStation, devenind unul dintre cele mai cunoscute și amuzante titluri de acest gen. În noua versiune, ideea principală se păstrează, oferindu-ne curse pline de adrenalină, carturi diverse, trasee clasice sau reimaginate.

În noul Crash Team Racing  concurăm cu o serie de personaje precum Crash, Coco, Dr. Neo Cortex dar și cu invadatorul Nitros Oxide, prezentat drept personajul negativ din acest joc, în condițiile în care încearcă să pună stăpânire pe planetă.

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Crash Team Racing Nitro-Fueled meniul principal al jocului

Crash Team Racing  oferă o multitudine de moduri de joc:

  • Adventure – avem parte de o campanie single player în care trebuie să îl înfrângem pe maleficul Nitros Oxide.
  • Local-Arcade – putem încerca mai multe moduri precum Single Race, Cup Race, Battle, Time Trial, Relic Race, CTR Challange, Crystal Challange, fiecare oferind premii ce ne vor ajuta la deblocarea carturilor, personajelor etc.
  • Online – ne arătăm măiestria în modurile online împotriva altor jucători, participând la diferite competiții.

Modul Adventure prezintă o versiune Classic unde pe tot parcursul poveștii vom juca cu un singur personaj fără a mai schimba cartul sau a adăuga alte îmbunătățiri.  O altă versiune este Nitro Fueled, ce ne dă posibilitatea de schimba personajele în orice moment, carturile dar și dificultatea jocului.

Povestea jocului începe cu sosirea maleficului extraterestru Nitro Oxide. Acesta  încearcă să pună stăpânire pe Pâmânt iar Crash și celelalte personaje vor încerca să oprească invazia plănuită de către acesta. Vom fi puși să concurăm pe diferite trasee și să câștigăm fiecare cursă pentru a-l înfrânge pe Nitro Oxide.

Din punct de vedere al gameplay-ului Crash Team Racing, avem parte de foarte multă adrenalină în timpul curselor, grație traseelor refăcute cât și micilor cutiuțe care oferă upgrade-uri de viteză.

Carturile pot fi personalizate cu îmbunătățiri asupra accelerației, vitezei sau frânelor. Însă trebuie să ținem cont și de traseele parcurse – zone înghețate, deșertice sau pline de noroi, astfel că alegerea carturilor trebuie făcută cu atenție.

Grafica jocului Crash Team Racing este excelentă. Avem parte de cele mai colorate, detaliate și arătoase trasee, iar personaje și carturile sunt bine desenate.

Iar controlul asupra carturilor este unul foarte simplu și ușor de învățat. Altfel spus, Crash Team Racing  poate fi jucat de către oricine dorește să se distreze la maxim cu Crash și celelalte personaje.

Crash Team Racing se prezintă exemplar pentru un remake și oferă multe ore de gameplay amuzant, competitiv și distractiv.

Echipa GadgetReport.ro oferă nota 7.7 pentru Crash Team Racing Nitro-Fueled. 

Jocul este valabil pentru platformele PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch, fiind distribuit de către Activision-Blizzard România.  Cei care doresc să îl achiziționeze o pot face de  aici.