Disney pregăteşte două noi filme Star Wars!

Data: 25/11/2015 | Autor: .

star wars pregateste noi episoade

Primul Star Wars a fost lansat în 1977. De atunci s-au strâns şase filme, toate blockbuster-uri, cu încasări de sute de milioane de dolari. Disney, care a preluat franciza Star Wars, vrea să transforme Războiul Stelelor într-o adevărată fabrică de bani. Compania vrea să lanseze câte un episod în fiecare an!

Potrivit jurnaliştilor de la Ubergizmo, Disney şi-a făcut un plan de afaceri care conţine cel puţin două noi episoade până în 2017.

Episodul VIII, Rogue One, va spune povestea piloţilor de pe navetele spaţiale X-Wing, care au apărut în episoadele IV, V şi VI.

Episodul, ce va fi lansat pe 18 decembrie 2016, va fi primul care se va rupe de la firul narativ al seriei, urmând să deschidă calea unei serii de aventuri alternative la filmele principale din Star Wars.

Filmul va fi regizat de Gareth Edwards, iar scenariul va fi scris de Chris Weitz. Printre actorii ce vor juca în Star Wars Episode VIII Rogue One se va afla şi Felicity Jones, film ce a apărut în The Theory of Everything şi The Amazing Spider-Man 2.

Şi următorul episod, Star Wars Episode IX, ce va fi lansat un an mai târziu, va urma, cel mai probabil, seria aventurilor alternative şi va fi lansat pe 26 mai 2017, special pentru a marca 40 de ani de la debutul primului film Star Wars, lansat pe 25 mai 1977. Filmul va fi scris şi regizat de Rian Johnson, devenit celebru pentru serialul Breaking Bad.

Între timp, a început numărătoarea inversă pentru Star Wars Episode VII: The Force Awakens. Acţiunea noului episod, care va ajunge în cinematografe pe 18 decembrie, va fi plasată la 30 de ani după cea din Episodul VI: Întoarcerea cavalerului Jedi.

Mai  multe detalii despre noul episod Star Wars aflati de AICI.

Urmăriţi mai jos trailerele lansate de Disney pentru Star Wars Episode VII: The Force Awakens.