Dock-urile audio Samsung sosesc in Romania. Varful de gama costa 2.500 lei

Data: 22/08/2012 | Autor: .

Samsung lanseaza in Romania sistemele audio wireless de docking, ce dispun de tehnologia amplificatorului cu tub vidat, oferind un sunet natural si armonios.

„Noua gama de sisteme audio reprezinta solutia ideala pentru cei care vor sa asculte muzica preferata – stocata fie pe smartphone-uri, fie pe media playere – si sa se bucure de un sunet realist, de inalta calitate, fara a avea nevoie de cabluri sau adaptoare aditionale”, a declarat Mirela Vulpe, Product Manager AV in cadrul Samsung Electronics Romania, intr-un comunicat de presa al companiei.

Prin intermediul amplificatorului cu tub vidat, noile sisteme de andocare audio de la Samsung redau natural sunetele, intr-un mod mai cald in comparatie cu sistemele audio conventionale, bazate pe tranzistori. Imbinarea dintre un tub vidat si un amplificator digital reduce distorsiunile sunetului, in timp ce difuzoarele cu 2.1 canale, din fibra de sticla impletita, alaturi de subwooferul integrat, produc un sunet cristalin, de 100 Watt, cu un bass imbunatatit.

Varful de gama al seriei, modelul DA-E750, imbina elementele clasice de design cu detalii care fac diferenta. Modelul este disponibil cu un finisaj de lemn lacuit in culorile mahon sau negru-pian, pus in evidenta de lumina calda a tubului vidat, atunci cand aparatul este in functiune. DA-E750 este disponibil in Romania incepand cu luna august, la un pret recomandat de 2.499 lei.

Modelul DA-E750, este primul sistem de andocare dual din lume compatibil atat cu dispozitivele Samsung GALAXY, cat si cu cele Apple iOS – prin conectivitate wireless, ori prin andocare. Oferind o solutie complet wireless, DA-E750 suporta redarea audio prin intermediul AllShare – pentru dispozitivele Samsung GALAXY, AirPlay – pentru dispozitivele Apple, ori Bluetooth 3.0 – pentru alte dispozitive. DA-E750 dispune si de o intrare analog si de un port USB, pentru redarea fisierelor audio in format MP3, WMA si WAV direct dintr-un memory stick, player muzical sau hard disk portabil.