Philips lanseaza trei noi monitoare la IFA Berlin

Data: 29/08/2012 | Autor: .

Philips a lansat in cadrul targului de electronice de larg consum IFA o serie de monitoare cu noi tehnologii. Cele mai importante aparitii includ primul monitor UltraWide 21:9 din lume cu un ecran de 29 inch, “Gioco”, primul monitor Ambiglow ce ofera o experienta de gaming 3D completa, un monitor IPS cu tehnologia Smart MHL ce se conecteaza la smartphone-urile Android si afiseaza continutul acestora si un monitor PLS de 27 inch cu rezolutie mare. In plus, va fi lansat un monitor 3D care nu necesita folosirea ochelarilor.

IFA aduce noutati pentru aceia care cauta tehnologii care pot imbunatati laturile profesionale si recreative ale vietii lor. Philips lanseaza primul monitor UltraWide 21:9 cu Multiview ce dispune de un ecran cu tehnologia AH-IPS de 29 inch cu rezolutie mare de 2560×1080. Monitorul impresioneaza cu imagini extrem de clare si culori luminoase. Modul multiview sporeste productivitatea cu un ecran dublu si sursa dubla. Hub-ul USB 3.0 de mare viteza si boxele stereo fac ca jocul sau munca sa fie extrem de placute.

Mai mult, IFA 2012 este locul perfect in care sa se lanseze primul monitor 3D Ambiglow. Noul Philips GIOCO dispune de un ecran mare de 27 inch si promite sa intensifice experienta de gaming. Rama extrem de subtire a monitorului vine in sprijinul vizualizarii 3D fara efect de scintilatie. Tehnologia inovativa Philips Ambiglow creaza un halo de lumina ce se imbina cu imaginea redata, actiune ce largeste campul vizual al ecranului pentru ca experienta 3D sa fie cat mai cuprinzatoare.

A fost prezentat si monitorul IPS cu Smart MHL. Ecranul de 23 inch cu cea mai noua tehnologie High Definition le permite utilizatorilor sa vizioneze imagini, sa joace jocuri sau sa urmareasca filme HD direct de pe smartphone-urile Android, in timp ce acestea se incarca.

Philips lanseaza si monitorul PLS de 27 inch ce reda imagini la o rezolutie de 1560×1440. Tehnologia multiview iti permite sa conectezi simultan doua surse, iar cu webcam-ul de 2 megapixeli poti comunica in voie. Cu ajutorul hub-ului de 3.0, transferurile de date sunt extrem de rapide, telefonul incarcandu-se in acest timp. Tehnologia Philips PowerSensor ajuta la reducerea semnificativa a costurilor de energie.

Ultimul dispozitiv anuntat de Philips la IFA 2012 este monitorul 3D ce nu necesita folosirea ochelarilor, asadar utilizatorii pot experimenta calitatea full 3D fara ajutorul acestora. Denumita Autostereoscopic 3D, tehnologia aduce 3D-ul in living sau dormitor, veste buna pentru cei ce lucreaza in aplicatii CAD, specialistii in design de interior sau arhitectii. Ecranul IPS dispune de un ecran la rezolutie HD ce ofera imagini clare si vii.