DolceTV.ro lanseaza 14 noi programe de televiziune

Data: 29/05/2013 | Autor: .

dolce_tv1Dolcetv.ro și-a diversificat grila TV, introducand 14 noi canale documentare, de filme, știri și de desene animate, pentru pasionații acestor genuri, disponibile și pe aplicația Dolce Mobile TV.

Cele 14 noi canale sunt: BBC Knowledge, Discovery, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, ID Discovery Investigations, Shorts TV, TCM, Comedy Central, Cartoon Network, Boomerang, BBC World News, CNN și TLC.

“O parte dintre aceste noi canale au fost introduse in prima parte a acestui an in grila noastra de conținut liniar și pentru ca noi credem in conceptul <<TV everywhere>>, a fost o decizie fireasca sa le adaugam și in lista de canale disponibile pe dolcetv.ro,” a afirmat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie și Comercial Rezidențial, Romtelecom.

In grila Dolce TV se regasesc la acest moment 40 de canale care pot fi urmarite live, inregistrari ale unor emisiuni de știri și sportive, dar și peste 50 de noi scurt-metraje, al caror numar va ajunge la peste 60 in iunie, inclusiv documentarul difuzat in exclusivitate la acest moment “Away to Norway”.

De asemenea, luna urmatoare vor fi adaugate in filmoteca dolcetv.ro și aproximativ 20 de filme premiate cu  Oscar sau inscrise in aceasta cursa, pentru cei care iubesc mega-producțiile hollywoodiene.

Lansat in 2011, www.dolcetv.ro, a fost primul dinamic portal video integrat online din Romania care aduce pe aceeasi platforma, filme, emisiuni TV live sau inregistrate de toate genurile, dar si continut video sportiv. Platforma este accesibila clienților Romtelecom și NextGen, iar celor COSMOTE Romania – prin intermediul aplicației  Dolce Mobile TV.