Doogee Y100 Plus. Telefonul care te scapă de cearcăne şi pistrui!

Data: 4/01/2016 | Autor: .

Doogee Y100 Plus gadgetreport.ro

Chinezii de la Doogee au lansat noua generaţie a smartphone-ului Doogee Y100, cunoscut şi sub numele de Valencia. Doogee Y100 Plus vine cu un ecran mai mare şi cu două camere foto excelente, de la Sony, cu un software care imbunătăţeşte mai ales fotografiile de tip selfie.

Telefonul Doogee Y100 Plus, pe care îl puteţi cumpăra de pe GearBest.com, are un ecran IPS de 5,5 inchi, HD, cu marginile rotunjite ( OGS Screen 2.5D), acoperit cu Gorilla Glass 3 şi prins într-o carcasă subţire, cu margini metalice şi capac dintr-un poliuteran uşor şi care nu îţi alunecă din mâini.

Pentru noua generaţie Doogee Y100 Plus, chinezii au optat pentru un procesor optimizat, un quad-core pe 64 biti, MTK6735, care lucrează împreună cu 2 GB de RAM şi o placă video Mali T720. Configuraţia nu este cea mai performantă însă asigură o experienţă Android 5.1 optimă, fără niciun fel de probleme.

Doogee Y100 Plus excelează însă la capitolul foto-video, cu cele două camere SONY, de 13 MP respectiv 8 MP (pentru selfie), cu flash light şi autofocus. Software-ul acestora include tot felul de filtre care elimină orice problemă, de la riduri la acnee, cresc luminozitatea pielii şi redistribuie luminozitatea în aşa fel încât fotografiile să arate mult mai bine.

Doogee Y100 Plus software pentru selfie

Telefonul este 4G, are wi-fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 şi este, bineinteles, capabil sa utilizeze doua cartele de telefon în acelaşi timp (dual-sim).

Foarte interesante sunt şi celelalte facilităţi, precum deblocarea cu o dubla apăsare pe ecran, software-ul de sharing Xender şi faptul că permite rularea imaginilor Picture in Picture (PIP).

Şi la capitolul autonomie, chinezii au evoluat cu noul Doogee Y100 Plus. Acesta beneficiază de un acumulator de 3000 mAh, faţă de 2200 de pe generaţia anterioară, capabil să se încarce în modul rapid şi să ofere o utilizare de 550 de ore in stand-by şi 35 de ore în convorbire.

Doogee Y100 Plus îl puteţi cumpăra de pe Gearbest.com la preţul de 133,22 dolari, adica aprox. 540 lei. Un pret excelent pentru dotarile oferite.