Dubai-ul, filmat dintr-o drona! Imagini fara precedent (VIDEO)

Data: 18/05/2014 | Autor: .

Dubai-ul, filmat dintr-o drona

Un clip video cu cele mai spectaculoase obiective turistice din Dubai a devenit viral pe youtube. Realizat de echipa de la Team Blacksheepacesta prezinta imagini unice, filmate cu ajutorul unei drone.

In imaginile de mai jos puteti vedea, printre altele, Palm Island, Burj Al Arab si cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa.

Burj Khalifa este cea mai inalta si ce mai impresionanta cladire din lume o poti admira in Dubai. In 45 de secunde, un super lift te va duce fix printre nori de unde poti admira Dubai-ul in toata splendoarea lui.

Ajunsi la etajul 124 ( pana unde se poate urca cu liftul), veti simti cu adevarat ce inseamna sa ai lumea la picioare. In partea de sus Burj Khalifa iti ofera privelisti incredibile ale apelor inspumate ale Golfului pana la dunele de nisip aurii ale desertului Arabiei. Accesul in cladire se face numai prin Dubai Mall.

Burj Al Arab gazduieste cel mai inalt si cel mai luxos hotel din lume pe numele lui Burj al Arab. Aproape toate vedetele lumii au fost cazate aici pentru ca luxul este la el acasa. Este singurul hotel de 7 stele din lume, amplasat pe o insula artificiala, are 60 de etaje si 321 metri inaltime.

Proiectat sub forma unui vas tipic arab, constructia a fost finalizata in anul 1999. Hotelul se mandreste cu doua restaurant de lux: Al Muntaha situat in varful cladirii de se poate admira o panorama superba si Al Mahara situat in partea de jos a hotelului, conceput sub forma unui acvariu.

Palm Islands reprezinta cea mai mare insula artificiala a lumii se afla desigur tot in Dubai. Palm Islands cuprinde trei insule: Palm Jumeirah ( in forma de palmier), Palm Jebel Ali si Palm Deira ( in forma de semiluna).

Considerata deja a opta minune a lume, grupul celor trei insule a facut deliciul vedetelor din lumea intreaga care s-au grabit sa isi achizitioneze cate o vila pe somptuoasa insula. Pe langa vile de lux, insula gazduieste 60 de hoteluri, mii de apartamente, restaurante si multe centre comerciale.