Dubla lovitura de la Samsung! Galaxy S6 Edge Plus si Galaxy Note 5 se lanseaza pe 12 august

Data: 14/07/2015 | Autor: .

galaxy s6 edge plus

 

Sud-coreenii de la Samsung pregatesc o lansare grandioasa, pe 12 august, pentru smartphone-urile Galaxy S6 Edge Plus si Galaxy Note 5, la New York, relateaza  SamMobile, care citeaza surse oficiale.

Potrivit jurnalistilor, dubla lansare este menita sa ia fata Apple care, pe 8 septembrie, urmeaza sa prezinte noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus. Detalii despre noile telefoane Apple aflati de AICI.

Potrivit talkandroid.com, cele doua telefoane Samsung vor ajunge in piata intr-un timp record, pe 21 august, un fapt neobisnuit menit sa reduca impactul asteptarii noilor iPhone-uri.

Va ramane de vazut ce efect vor avea asupra vanzarilor companiei, avand in vedere ca in august este perioada de concedii aproape in toate pietele internationale.

Despre Galaxy Note 5, GadgetReport.ro relata ca acesta va fi primul telefon Samsung cu 4 GB de RAM. Va urma linia de design lansata de S6, nu va avea microSD si nici bateria nu va putea fi scoasa. Mai multe detalii aflati de AICI.

Despre Galaxy S6 Edge Plus, va spuneam, zilele trecute, ca principala deosebire va fi ecranul mai mare, de 5.7-inch QHD, alaturi de procesorul Exynos 7420. Telefonul va avea 3 GB de RAM.

Interesant si extrem de important este faptul ca telefonul va avea si o baterie mai mare, de 3.000 mAh, suficienta pentru a-i asigura o autonomie de 2 zile.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus se va incarca, bineinteles, wireless si va rula sistemul de operare Android 5.1.1

Mai multe detalii aflati de AICI.