Edyn Garden. Gadgetul SMART care iti spune totul despre gradina! (VIDEO)

Data: 6/06/2014 | Autor: .

edyn garden

O companie americană a pus la punct un dispozitiv inteligent menit să te ajute să duci grădinăritul la un nivel profesionist. Cu Edyn Garden vei afla toate informaţiile necesare despre culturile tale, de la flori la gazon, fructe şi legume.

edyn garden-2Edyn Garden vine sub foma unui ţăruş care se infige in pamant si care analizeaza, cu ajutorul senzorilor, starea culturilor. Gadgetul se alimentează cu ajutorul unui mini panou solar şi iti transmite informatiile pe telefon sau tableta prin bluetooth.

Astfel ca, pe aplicatia mobila dedicata, vei afla toate datele privind starea culturilor tale, de la umiditate, temperatura, calitatea solului si luminozitatea de care beneficiaza plantele.

Datele sunt prelucrate de software-ul special, astfel ca vei avea acces la o analiza detaliata privind situatia culturilor si sfaturile pe care trebuie sa le urmezi.

Vei fi alertat astfel, de exemplu, când este nevoie sa pui apa sau ingrasaminte in pamant, cand este timpul optim sa culegi plantele si cum sa le oferi cel mai bun mediu de crestere.

Mai mult chiar, Edyn Garden poate actiona si singura, daca ii dai acces la sistemul de stropire.

Jason Aramburu,dezvoltatorul gadgetului, incearca in prezent sa obtina finantare de pe Kickstarter pentru a trece la productia industriala a acestuia.

Edyn Garden ar urma sa coste 79 de dolari. Pentru 159 de dolari, vei primi in plus si un accesoriu care permite controlul instalatiei de stropire.

Detalii despre cum functioneaza dispozitivul vedeti in clipul video de mai jos.