Epson a lansat primul proiector compatibil cu iPhone

Data: 6/09/2011 | Autor: .

Epson a dezvoltat primul proiector home cinema 3LCD HD-Ready prevazut cu docking station pentru produsele Apple, de la iPod-ul la iPhone sau iPad,  care permite accesul la filmele, fotografiile sau muzica preferata.

Epson MG-850HD 720p este capabil sa redea muzica, filme si fotografii, precum si programe TV si filme de lung-metraj descarcate de pe iTunes, la scara unei proiectii cinematografice de mari dimensiuni care poate ajunge la 300 inch (7.62m). Posibilitatile variate de conectare permit redarea de continut preluat de la Blu-ray, DVD, PC, TV si surse pentru jocuri.

Proiectul ofera o luminozitate pe alb si pe culoare de 2.800 lumeni si o rata de contrast de 3.000:1. Epson MG-850HD are 2 boxe de 10W stereo încorporate, iar lampa are o durata de viata de Durata de viata de 5.000 ore.

Functia “plug and play” permite utilizatorilor sa instaleze si sa foloseasca proiectorul imediat, extrem de simplu. Oricare ar fi unghiul în care este asezat videoproiectorul, datorita cursorului pentru reglarea keystone pe orizontala, proiectia poate fi ajustata pentru o imagine dreapta si corecta.

Epson MG-850HD va fi disponibil din luna noiembrie 2011.