Esti abonat la RCS & RDS? Ai acces la HBO GO

Data: 9/04/2015 | Autor: .

hbo-go-gadgetreport

RCS & RDS ofera clientilor sai posibilitatea de a accesa, incepand de astazi, serviciul video online HBO GO. Filmele si serialele pot fi vazute de pe orice calculator, telefon sau tableta in mod gratuit!

Pentru a beneficia de HBO GO, clientii companiei trebuie sa fie abonati la serviciul Digi Net si Digi TV si sa fi optat pentru una dintre extraoptiunile HBO sau HBO Maxpak.

HBO Go devine astfel un „beneficiu la pachetul existent, cu acces nelimitat la continutul video disponibil pe platforma online HBO GO”, a anuntat RCS & RDS intr-un comunicat.

Serviciul de videostreaming HBO GO se activeaza din contul de abonat DigiCare, din sectiunea Administrare Servicii. Va fi nevoie sa va confirmati subscriptia si pe pagina HBO GO.

Compania a precizat, tototdata, ca de la 1 mai , tarifele extraoptiunilor HBO si HBO MaxPak din oferta de televizine Digi TV, vor fi majorate. Astfel, abonamentele Digi TV prin satelit care includ extraoptiunea HBO, se vor majora cu 2 lei/luna (TVA inclusa), iar cele la Digi TV cablu digital vor creste cu 5 lei/luna (TVA inclusa).

Extraoptiunea HBO GO (HBO si HBO HD) va costa 13 lei/luna (TVA inclusa) si HBO MaxPak (HBO, HBO HD, HBO Comedy International, Cinemax), 14 lei/luna (TVA inclusa).

Compania explica majorarea tarifelor invocand fluctuatiile cursului de schimb al monedei nationale in raport cu principalele valute, in special cu dolarul american.

RCS & RDS precizeaza ca abonatii care nu sunt de acord cu aceasta modificare au dreptul sa renunte la extraoptiunile HBO sau HBO MaxPak fara plata vreunei despagubiri, in termen de 30 de zile de la momentul intrarii in vigoare a noilor tarife.