Noi imagini cu extraterestrii de la Roswell (VIDEO)

Data: 8/04/2015 | Autor: .

roswellExtraterestrii există si au vizitat Pământul! Cel puţin asta susţin noile imagini document, devenite virale pe internet!. Acestea prezintă corpul unui extraterestru, filmat după aşa-zisa prăbuşire a unei nave spaţiale extraterestre la Roswell, în statul american New Mexico, în anul 1947.

Clipul video prezintă silueta unuia dintre extratereştri, transportat de soldaţii americani în celebra bază secretă Area 51.

O revistă din Noua Zeelandă, Uncensored, susţine că a analizat imaginile cu ajutorul experţilor şi a ajuns la concluzia că filmarea este autentică şi că reprezintă dovada că extratereştrii au ajuns într-adevăr pe Terra în anii ’40, iar autorităţile americane au muşamalizat incidentul.

aliens-in-roswell-new-mexico-faywoodAutorităţile au afirmat la vremea respectivă că a fost vorba, în realitate, despre prăbuşirea unui balon meteorologic.

Ulterior, în anii 1990, au fost declasificate documente care dezvăluiau un proiect militar ultrasecret.

Acum 10 ani a făcut senzaţie o altă filmare, tot în alb şi negru, care prezenta, chipurile, autopsia corpurilor unor extratereştrii recuperaţi de la locul prăbuşirii, film care s-a dovedit a fi un fals.

Detalii dar şi alte ştiri din lumea ştiinţei şi tehnologiei aflaţi din rubrica Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro TV si prezentata astazi la Realitatea TV.