Evil is back. Ultimul clip de prezentare pentru Diablo III (VIDEO)

Data: 30/04/2012 | Autor: .

Fanii seriei Diablo mai au putin de astepat. Pe 15 mai va fi lansat poate cel mai asteptat joc al seriei, Diablo III. Pentru pasionatii genului, producatorii au lansat un nou spot TV de 30 de secunde.

Clipul a fost prezentat, in premiera, pe 29 aprilie, in timpul serialului Family Guy, de la Fox News. Chiar daca teaserul nu prezinta jocul in detaliu, arata cateva dintre spectaculoasele efecte grafice din noul Dablo III.

Diablo III continua celebra seriei Diablo I si II. La fel ca si primele, Diablo III este un joc de actiune de tip RPG cu tematica „dark fantasy” in stil hack and slash și dungeon roaming.

Jocul a fost anunțat prima oara pe 28 iunie 2008 la Blizzard’s World Wide Invitational (Paris, Franța).

Acțiunea jocului are loc in Sanctuary, fantastica lume intunecata din seria Diablo. Aceasta lume a fost salvata cu douazeci de ani in urma de cațiva eroi fara nume in Diablo II.

Razboinici care au supraviețuit atacului armatelor Burning Hells au innebunit datorita numeroaselor chinuri pe care le-au suferit. Astfel ca este nevoie de o noua generație de eroi care sa se confrunte cu forțele raului care amenința lumea Sanctuary. Jucatorii vor avea posibilitatea de a explora locații cunoscute, cum ar fi Tristram.