Topul celor mai vandute jocuri din Marea Britanie (VIDEO)

Data: 30/04/2012 | Autor: .

Prototype 2 a debutat, in ultima saptamana, direct pe primul loc in topul celor mai vandute jocuri din Marea Britanie. Clasamentul este realizat de GfK Chart-Track.

Spectaculosul joc The Witcher 2: Assassins of Kings care, cu o saptamana in urma a debutat pe locul 1, a coborat vertiginos pe locul 6.

Pe locurile 2 si 3 s-au clasat, in ordine, super-hit-urile FIFA Street si FIFA 12.

Urmatoarele locuri in clasament au fost ocupate de Mass Effect 3, care a urcat o pozitie, si de Kinect Star Wars, care a coborat de pe 4 pe 5.

Jocul de golf Tiger Woods PGA Tout 13 s-a clasat pe locul 7, cu un loc mai jos decat saptamana precedenta, in timp ce super-hit-ul Batlefield 3 a ajuns pe pozitia 8.

Mario&Sonic London 2012 Olympic Games si Saint Row: The Third completeaza top 10 – cele mai vandute jocuri din Marea Britanie.

In Top 15 s-au clasat, in ordine Batman: Arkham City, Skylanders: Spyro’s Adventure, The Elder Scrolls V: Skyrim, Call Of Duty: Modern Warfare 3 si SSX.

Interesanta este si evolutia jocului Moshi Monsters: Moshling Zoo. Acesta a inregistrat, de asemenea, o evolutie semnificativa, fiind pentru a 15 saptamana la rand prezent in top 20 – cele mai vandute jocuri din Marea Britanie. Precedentul record era detinut de titlul Dr Kawashima Brain Training.