Topul celor mai vandute jocuri din Marea Britanie (VIDEO)

Data: 30/04/2012 | Autor: .

Prototype 2 a debutat, in ultima saptamana, direct pe primul loc in topul celor mai vandute jocuri din Marea Britanie. Clasamentul este realizat de GfK Chart-Track.

Spectaculosul joc The Witcher 2: Assassins of Kings care, cu o saptamana in urma a debutat pe locul 1, a coborat vertiginos pe locul 6.

Pe locurile 2 si 3 s-au clasat, in ordine, super-hit-urile FIFA Street si FIFA 12.

Urmatoarele locuri in clasament au fost ocupate de Mass Effect 3, care a urcat o pozitie, si de Kinect Star Wars, care a coborat de pe 4 pe 5.

Jocul de golf Tiger Woods PGA Tout 13 s-a clasat pe locul 7, cu un loc mai jos decat saptamana precedenta, in timp ce super-hit-ul Batlefield 3 a ajuns pe pozitia 8.

Mario&Sonic London 2012 Olympic Games si Saint Row: The Third completeaza top 10 – cele mai vandute jocuri din Marea Britanie.

In Top 15 s-au clasat, in ordine Batman: Arkham City, Skylanders: Spyro’s Adventure, The Elder Scrolls V: Skyrim, Call Of Duty: Modern Warfare 3 si SSX.

Interesanta este si evolutia jocului Moshi Monsters: Moshling Zoo. Acesta a inregistrat, de asemenea, o evolutie semnificativa, fiind pentru a 15 saptamana la rand prezent in top 20 – cele mai vandute jocuri din Marea Britanie. Precedentul record era detinut de titlul Dr Kawashima Brain Training.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.