Angry Birds Space scrie istorie. Vezi ce record a batut (VIDEO)

Data: 30/04/2012 | Autor: .

Jocul Angry Birds Space  a devenit, in numai 35 de zile de la lansare, cel mai de succes joc video descarcat de pe internet. Jocul a fost downloadat in numai putin de 50 milioane de exemplare.

In acest ritm, spun cei de la Rovio, jocul va depasi, in numai doua luni, granita de 200 milioane de descarcari.

Ca sa va faceti idee despre performanta, Draw Something, jocul care detinea pana acum recordul, a ajuns la nivelul de 50 de milioane de descarcari in peste 3 luni si jumatate.

Cei de la Rovio anunta, in comunicatul de presa, ca „Something even bigger is on its way! Stay tuned and keep flinging those Birds!”

Cu alte cuvinte, pregatesc un nou joc Angry Birds.

In “Space”, jucatorul trebuie sa arunce pasari printre planete, iar miscarile sunt influentate de lipsa gravitatiei.  Jocul vine cu noi pasari, total diferite fata de versiunile anterioare, si care au super-puteri.

In cele 60 de nivele, Angry Birds Space aduce si noi “artificii”, de la posibilitatea de a vedea miscarile in slow-motion la derularea imaginilor cu “viteza luminii”.

Jocul este disponibil pentru 0.99 dolari in App Store pentru iPhone si iPod touch. Versiunea pentru Mac costa 4.99 dolari si poate fi descarcata din Mac App Store.

Pentru Android, jocul este gratuit in varianta cu publicitate inclusa. Varianta fara reclame costa 0.99 dolari. Mai exista o versiune HD pentru tabletele Android in Amazon Appstore la 2,99 dolari.

De la debutul din 2009, jocul Angry Birds a fost descarcat in peste 700 milioane de exemplare si este jucat, zilnic, de peste 130 milioane de oameni. Cititi aici istoria jocului Angry Birds Space, prezentata de GadgetReport.ro