Evolio iSmart Ultra. Cameră foto&video ieftină care filmează în 4K

Data: 17/11/2016 | Autor: .

Evolio iSmart Ultra. Cameră ieftină, care filmează în 4KEvolio a lansat iSmart Ultra, o cameră de acțiune ce vine echipată cu unul din cele mai noi și mai puternice procesoare de codare video Ambarella, senzor optic Panasonic de 12MP, și care filmează la rezoluția 4K cu 30 frame-uri pe secundă, relatează GadgetReport.ro

Evolio iSmart Ultra a fost proiectată pentru a putea fi utilizată inclusiv pentru fotografierile și filmările subacvatice. Carcasa de protecție de care dispune este waterproof și rezistă până la 50m adâncime.

iSmart Ultra are un display de 2 inch, procesor Ambarella A12 și baterie de 1050 mAh suficientă pentru 90 de minute de filmare neîntreruptă. Pentru stocarea imaginilor, există un slot pentru card microSD care suportă până la 128GB.

La rezoluția de 1080 pixeli Full HD camera poate înregistra până la 120 frame-uri pe secundă, ajungând la 240 cadre pe secundă în rezoluția 720 pixeli HD, permitând cu ușurință realizarea de filme slowmotion la o calitate profesională.

Camera video sport Evolio iSmart Ultra poate fi folosită și pentru realizarea de fotografii clare și luminoase la o calitate superioară, întrucât dispune de lentile cu unghi de 170 de grade și senzor CMOS Panasonic 34110, ce permite un interval de focalizare de 12 cm la infinit. Astfel camera poate capta imagini de până la 12 MP în mod standard, iar cu ajutorul auto-temporizatorului de care dispune, poate surprinde 3 fotografii/secundă, 15 fotografii/4 secunde sau 30 imagini/8 secunde.

Noul model de cameră video sport deține deasemenea capabilități WiFi, ce îi permit să fie controlată de la distanță printr-un dispozitiv Android sau iOS. Alte conexiuni mai sunt posibile prin Micro USB și HDMI TV.

ismartultra-1920x1080-facebook

iSmart Ultra mai dispune și de funcțiile: auto-timer, expunere ajustată, setare dată, microfon audio input, speaker audio output și este compatibilă cu sistemele de operare Android, Windows, iOS, MacOS și Linux.

iSmart Ultra include un pachet complet de sisteme de prindere, ce permit montarea camerei în diferite moduri. Astfel dispozitivul poate fi utilizat atât sub apă, pe bicicletă, motocicletă cât și în mașină. În plus, pe langă cameră, carcasa rezistentă la apă și accesoriile de prindere, utilizatorul mai are incluse în kit un alimentator și un cablu microUSB.

Evolio iSmart Ultra va avea în retail un preț recomandat de 799 lei, dar poate fi achiziționată în regim de precomandă începând de astăzi la prețul promoțional de 559 lei. Oferta este valabilă până pe 20 noiembrie 2016, pentru comenzile online pe site-ul evolioshop.com.