Google PhotoScan îţi scanează şi salvează pozele vechi

Data: 16/11/2016 | Autor: .

Google PhotoScan îţi scanează şi salvează pozele vechiGoogle a lansat o nouă aplicaţie care vine să ofere ajutor celor care vor să-şi păstreze fotografiile în cloud, pe Google Photos. Noul software Google PhotoScan permite scanarea şi incărcarea în cloud a fotografiilor vechi, printate pe hârtie, relatează GadgetReport.ro

Aplicaţia este foarte simplu de folosit. Nu trebuie decât să faci o fotografie cu telefonul imaginii de pe hârtie. Google PhotoScan va optimiza automat claritatea, luminozitatea şi culorile acesteia, în aşa fel încât copia digitală să fie una pe măsura originalului.

Mai mult, aplicaţia permite aplicarea unor filtre şi efecte, astfel încât rezultatul să fie unul excelent.

Aplicaţia Google PhotoScan poate fi descărcată, gratuit, din Play Store. O găsiţi sub denumirea „PhotoScan by Google Photos”, având ca autor Google Inc.

Google Photos este, în opinia noastră, cea mai bună aplicaţie de salvat fotografiile în cloud.

Imaginile realizate cu telefonul sunt încărcate automat pe aplicaţie, unde le puteţi vedea ordonate în funcţie de dată, locul unde au fost realizate şi alte criterii.

google_photos_072215-630x376

Aplicaţia Google Photos este gratuită şi vă permite să salvaţi un număr nelimitat de fotografii, la o rezoluţie optimă. Din Photos, le puteţi ridica pe reţelele sociale, să le trimiteţi pe email sau să le scoateţi la imprimantă. Mai  mult, aplicaţia poate şterge fotografiile din telefon, în aşa fel încât să nu rămâneţi fără spaţiu de stocare.