VetApp. Aplicatia care te ajuta sa ai grija de cainele sau pisica ta

Data: 23/11/2016 | Autor: .

vetapp

Daca ai un caine, o pisica sau oricare alt animal de companie, o aplicatie care nu trebuie sa iti lipseasca din smartphone este VetApp. O interfata software care iti permite sa intri in legatura cu cele mai bune clinici veterinare si sa fii la curent cu starea de sanatate a animalelor preferate, relateaza GadgetReport.ro

Aplicatia, dezvoltata de o companie romaneasca, isi propune sa duca ingrijirea animalelor la un alt nivel, sa acorde mai multa atentie acestui capitol din viata stapanilor de animale.

Aplicatia este dezvoltata pentru a fi folositoare atat iubitorilor de animale cat si medicilor veterinari şi tuturor angajatilor din clinicile/cabinetele veterinare.

Prin intermediul aplicatiei VetApp, vei putea accesa, printre altele, o harta cu clinicile veterinare acreditate si cu serviciile prestate de acestea.

vetapp-1

In functie de serviciul pe care il cauti, sunt afisate cabinetele veterinare (pe o raza de 5 km de la locatia acestuia) la care poti apela, inclusiv in caz de urgenta, sau care au program prelungit sau non-stop.

Iti poti face, astfel, o programare la unul dintre cabinetele veterinare existente in cadrul aplicatiei. Raspunsul de confirmare/ infirmare/ reprogramarea acesteia vine prin intermediul aplicatiei VetApp.

Mai mult chiar, in baza fisei pe care fiecare animal de companie o primeste, vei fi notificat atunci cand ai uitat sa mergi cu cainele sau pisica la medicul veterinar.

Si o alta facilitate interesanta – VetApp iti permite sa adaugi informatii despre animalele proprii, informatii care ulterior pot fi accesate (printr-o simpla cautare a email-ului sau a numelui utilizatorului) de cabinetele veterinare la care posesorii de animale isi fac programari.

vetapp-2

Astfel, accesul la aceste informatii, dar si la carnetul de sanatate al animalelor este facilitat si scutește personalul cabinetelor veterinare de clasica inregistrare a animalelor in propria baza de date.

In acelasi timp, inregistrarea animalelor se poate face si de catre cabinetele veterinare, pentru stapanii de animale, care nu folosesc aplicatia.

O facilitate extrem de utila este aceea ca numarul de animale care pot fi adaugate este nelimitat.

Aplicatia o gasiti pe site-ul vetapp.ro, pe Google Play si in AppStore.