Tu cum îţi recuperezi datele pierdute? EaseUS Data Recovery, un software simplu si eficient

Data: 17/08/2017 | Autor: .

Să îţi păstrezi în siguranţă fotografiile, filmele, muzica sau fişierele text pe un PC, laptop, telefon sau hard extern poate fi, de multe ori, o misiune imposibilă. Sunt şanse reale ca dispozitivul respectiv să se strice şi să pierzi informaţiile. Pentru a le recupera există multe aplicaţii, dintre care una dintre cele mai bune este EaseUS Data Recovery relatează GadgetReport.ro

Software-ul, realizat de EaseUS,  este unul dintre cele mai uşor de folosit pe care le-am văzut în ultimii ani.

EaseUS Data Recovery se descarcă de pe site-ul oficial şi, din momentul în care l-ai instalat, vei putea să îţi recuperezi din câteva simple comenzi datele pierdute de pe orice dispozitiv, de la PC, laptop şi harduri externe la smartphone-uri, tablete, carduri SD, camere foto&video etc.

easeus-data-recovery-wizard

Aplicaţia este capabilă inclusiv să recupereze datele de pe un hard-disk formatat, astfel încât să beneficiezi din nou de ele, la fel ca la început, fie că este vorba de fişiere text şi excel, fotografii, filmări video, muzică, email-uri etc.

CUM FUNCŢIONEAZĂ EASEUS DATA RECOVERY

Pentru a recupera datele, există două moduri. Unul Basic „quick scan”, care acţionează rapid pentru găsirea fişierelor pierdute şi altul „deep scan” care recuperează absolut toate informaţiile de pe mediul de stocare ţintă, inclusiv fişierele iniţial ascunse (hidden files)

Imagini pentru Data Recovery Aplicaţia este excelentă dacă, de exemplu, aţi fost atacaţi de un virus care v-a şters sau compromis datele, sau dacă sistemul de operare a crăpat.

În varianta gratuită, EaseUS Data Recovery  vă permite să recuperaţi până la 2 GB de date de HDD, SSD, USB etc.

Cu ajutorul tool-ului puteţi reiniţializa partiţii pierdute şi să exportaţi datele într-un alt mediu de stocare, mai sigur.

În varianta Pro, nu există o limită de recuperare de date şi, în plus, licenţa este permanentă, fără să fie nevoie să plătiţi nimic în plus. În aceste zile există o ofertă specială care vă permite să descărcaţi aplicaţia EaseUS Data Recovery în varianta Pro la preţul de 69,95 dolari.

Pentru 99,99 dolari, aveţi acces la versiunea Pro-Win PE, care vă permite să recuperaţi datele chiar şi atunci când sistemul dă erori majore. Toate versiunile beneficiază de varianta Free Trial, adică le puteţi încerca înainte să le cumpăraţi.

Detalii aflaţi de pe site-ul oficial.

easeus-data-recovery