Evolio lanseaza Evotab HD, cea mai subtire tableta romaneasca de 7 inch

Data: 15/04/2013 | Autor: .

Evolio_EvotabHD-1Evolio a lansat pe piata romaneasca tableta Evotab HD – cea mai subtire din portofoliu, cu Display HD de 7” si procesor Dual Core de 1, 5 Ghz. Noua tableta este disponibila pentru precomenzi pe site-ul www.evolioshop.com la pretul de 479 lei si va fi disponibila in toate magazinele de retail din a doua jumatate a lunii aprilie.


Cu un design ultra-compact, greutate de 330g si o grosime de numai 9.3 mm, noua tableta Evotab HD ofera portabilitate si este usor de manevrat.

Tableta are un display HD cu o rezolutie de 1024×600 pixeli, un procesor Dual Core de 1,5 Ghz, dispune de sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si de o memorie de stocare de 1 GB RAM.

Memoria interna este de 8 GB, extensibila la 32 GB prin card microSD, conectivitate sporita prin porturile USB, HDMI si beneficiaza de accesorii variate: husa stander, husa cu tastatura, suport tetiera si car kit.

Evolio_EvotabHD-2Tableta functioneaza fluent, paginile web se incarca rapid, iar jocurile ruleaza cursiv. Prin interfata HDMI, tableta poate fi conectata la un televizor sau la alte dispozitive compatibile, oferind posibilitatea utilizatorilor de a se delecta si viziona filme la o rezolutie Full HD.

Pentru cei pasionati de video conferinte, Evotab HD permite conexiunea permanenta cu prietenii prin utilizarea celor doua camere si posibilitatea instalarii aplicatiei CloudZoom, serviciu dezvoltat de Evolio. Socializarea si navigarea pe internet este accesibila tuturor, oricand si oriunde, folosind conexiunea Wi-Fi sau cu ajutorul unui modem 3G extern compatibil.