Evolio Neos. Cum arată şi cât costă cel mai nou smartphone românesc

Data: 10/11/2014 | Autor: .

Evolio a lansat telefonul NEOS, un gadget care atrage atenția printr-un design elegant, o grosime de nEvolio-Neos-DualSim-GadgetReport.roumai 7.9mm, o echipare hardware optima si un pret optim, de numai 579 lei.

Noul smartphone Dual SIM are un design minimalist, simplu și elegant, cu lateralele ecranului înguste și margini rotunjite. Aspectul special al smartphone-ului este oferit de alăturarea dintre carcasa mată și antireflex, cu textură anti-alunecare, și ecranul strălucitor.

NEOS are un display cu luminozitate superioară de tip IPS One Glass Solution (OGS) Full Lamination de 4,5 inch, cu unghi de vizibilitate și cromatică superioare ecranelor IPS clasice.

Camera de 8MP cu autofocus și stabilizare electronică permite realizarea de fotografii excepționale, fiind susținută si de programul de editare al fotografiilor, ce permite modificarea aspectului prin filtrare alb-negru, vintage, și altele, sau prin modificarea expunerii, clarității, contrastului, umbrelor, tonalității, saturației și a altor elemente ale fotografiilor realizate.

Evolio-Neos-GadgetReport.roNeos dispune de un procesor Broadcom 1,2 GHz Cortex A7 cu patru nuclee și consum de energie scăzut. Bateria de 2000 mAh oferă o autonomie sporită, putând susține până la 300 de ore de funcționare în stand-by, și până la 12 ore de convorbiri.

Noul smartphone Evolio Neos este echipat cu receptor GPS de ultimă generație ce permite o foarte rapidă și precisă localizare prin conectarea la două sisteme de poziționare prin satelit: GPS și GLONASS. Astfel, cu Neos navigarea GPS se poate face în condiții optime. Smartphone-Evolio-Neos-DualSim-3

Evolio Neos este disponibil atât în varianta Dual Sim cât și în varianta single SIM sub numele de NEOS One, acesta din urmă va fii comercializat cu abonament în rețele afiliate operatorilor de telefonie mobilă.

Mai multe detalii despre Evolio Neos sunt disponibile aici iar telefonul este comercializat prin magazinele Evolio din București, Cluj, Iași și Timișoara, online prin www.evolioshop.com, și prin marii retail-eri de specialitate. Prețul recomandat de vânzare este de 579 lei.

Caracteristici tehnice Smartphone Dual Sim Evolio Neos
Touchscreen Da
Dimensiune Display 4,5 inch
Tip Display  IPS, OGS Full Lamination
Rezolutie Display 540×960 px
Model Procesor Broadcom Quad Core
Frecventa Procesor 1,2 GHz Cortex A7
Sistem de operare Android 4.4 Kit Kat
Tip SIM Micro SIM, Sim Normal
Memorie interna 8 GB
Memorie RAM 1GB
GPS GPS + GLONASS
Retea 3G: 900 / 2100, 2G: 850 / 900 / 1800 / 1900
Conectivitate A-GPS, Bluetooth, FM Receiver, GPRS, Wi-Fi
Camera 8 Mpx
Flash Da
Camera Secundara 0.3 Mpx
Porturi Jack 3.5 mm, Micro USB
Senzori G-Sensor, Senzor de lumina, Senzor de proximitate
Dimensiuni si Greutate 136.5x 68 x 7.9mm; 115 gr
Formate Audio AC3, ACC, APE, FLAC, MP3, OGG, WAV, WMA
Formate Video AVI, FLV, MKV, MP4, WMV
SAR 0.94 W/Kg
Baterie 2000 Mah Li-Ion