Extraterestrii antici revin la History Channel. Teoriile cu iz SF, o simpla poveste?

Data: 17/08/2015 | Autor: .

ancient aliens

Constroversatul serial „Extratereştri antici” revine la History Channel începând cu data de 21 august. Sezonul al 7-lea va fi difuzat în fiecare vineri, la orele 21:00, relatează Showbizreport.ro

Serialul va reveni în orașul Charma, din India, unde arheologii au descoperit recent opere preistorice de artă, vechi de 10.000 de ani, ce se presupune că ar arăta extratereștri. Alte locații exploarate în acest sezon sunt Marele Sfinx din Giza, locații din Războiul Civil American, sau piramide antice din Peru.

„Extratereştri antici” examinează controversatele teorii conform cărora ființe extraterestre au vizitat Pământul încă de acum milioane de ani. Serialul explorează informații datând de la vremea dinozaurilor până la Egiptul antic, sau chiar fotografii contemporane. Fiecare episod introduce audiența în misterele, întrebările, speculațiile și controversele ce înconjoară această dezbatere care nu se termină niciodată.

Multe dintre teroriile lansate de “expertii” promovati in cadrul serialului au fost insa spulberate intr-un material foarte interesant devenit viral pe youtube. Il vedeti mai jos.

Cine are dreptate ramane de vazut. Cert este ca multe dintre interpretarile din „Extratereştri antici” trebuie privite cu rezerve.