Fabulos! Cadillac CT6, limuzina demna de Star Trek lansata de GM (VIDEO)

Data: 3/04/2015 | Autor: .

cadillac_ct6_gadgetreport-620x465

Limuzina Cadillac CT6, lansata de General Motors, este una dintre masinile care integreaza poate cel mai bine tehnologia IT cu performantele auto. Cu un trackpad plasat in dreapta soferului, langa schimbatorul de viteze, acesta poate controla toate functiile masinii, inclusiv sistemul multimedia Bose Pararay, cu 36 de boxe!

Cu dimensiuni similare cu Audi A8, BMW Seria 7 și Mercedes S-Class, noul Cadillac CT6 este una dintre cele mai ușoare și agile berline de top.

La nivel exterior, masina se remarca prin blocurile optice frontale alungite printr-o fâșie de lumini în jos și prin luminile spate inspirate de Jaguar XJ.

La interior, dincolo de habitaclul acoperit cu piele, inserții din lemn exotic și fibră de carbon si scaunele individuale, cu funcții de încălzire, răcire și masaj, ne-a atras atentia sistemul multimedia CUE cu ecranul de 10,2 inci, ce poate fi controlat prin track-pad-ul de langa schimbatorul automat.

Cadillac CT6 dispune de conexiune la internet de tip OnStar 4G LTE, astfel ca pasagerii au conexiune Wi-Fi. In plus, masina ofera incarcarea telefoanelor si tabletelor wireless.

Cadillac CT6 are o camera video cu un unghi de 360 de grade și un sistem de vizualizare pe timp de noapte, capabil să depisteze oamenii și animalele cu ajutorul termoviziunii, siluetele fiind afișate pe ecranul din fața șoferului.

Limuzina include si asistentul la parcare avansat (Advanced Park Assist) responsabil de parcarea autonomă a automobilului, precum și sistemul de prevenire a accidentelor, programat să oprească automobilul în mod automat.

Masina beneficiaza de mai multe versiuni de motoare, printre care unul pe benzina de 2.0 litri în patru cilindri, turboaspirat și capabil să producă 265 de cai putere si un V6 twin-turbo de 3.0 litri, de 400 de cai putere.

Cadillac CT6 va fi produs la uzina Detroit-Hamtramck si va fi vandut mai intai pe piata din SUA. Pretul nu a fost anuntat pentru moment.