Fabulos! Noul trailer Star Wars insistă pe „Trezirea Răului”

liderul suprem Snoke

Disney a lansat un nou trailer pentru cel mai aşteptat film SF al anului, Star Wars: The Force Awakens.

Dacă precedentele clipuri ne-au arătat personajele pozitive din noua producţie LucasFilm, bineînţeles cu excepţia lui Luke Skywalker, a cărui prezenţă în film rămâne sub semnul misterului, noul trailer lansat joi seară oferă, în 60 de secunde, câteva amănunte despre personajele din „The Dark Side”!

În clip auzim vocea inconfundabilă a lui Andy Serkis în rolul Liderului Suprem Snoke, adresându-se lui Kylo Ren (Adam Driver).

„A avut loc Trezirea (forţei – nr.). Ai simţit-o. Nu te-ai confruntat niciodată cu un asemenea test”, afirmă noul personaj negativ din Star Wars. Urmează o serie de imagini spectaculoase din confruntarea dintre forţele Imperiului şi Rebeli. La un moment dat, îl vedem pe Finn (John Boyega) care strigă „Let‘s run”, dovadă că nu e de joacă cu noii „bad guys” din film.

În numai câteva ore de la lansare, clipul video din Star Wars: The Force Awakens a devenit viral pe Youtube şi Facebook.

Acţiunea noului episod, care va ajunge în cinematografe pe 18 decembrie, este plasată la 30 de ani după cea din Episodul VI: Întoarcerea cavalerului Jedi.

Ultimul film din serie a lăsat impresia că Imperiul a fost învins de Rebeli însă pare că nu a fost deloc aşa. Se speculează că, la fel ca Obi-Wan Kenobi şi Yoda, împăratul ar fi trecut într-o viaţă veşnică din care îşi pregăteşte noul Lord Sith.

Mai multe detalii despre noul episod Star Wars aflati de AICI.