RCS & RDS oferă reduceri clienţilor la plata facturii şi telefoane gratis

Data: 27/11/2015 | Autor: .

rcs-rds-canale-noi

RCS & RDS împreună cu MasterCard și procesatorul de plăți EuPlatesc.ro au lansat o campanie de stimulare a plăților cu cardul pe site-ul operatorului de telecomunicații.

În cadrul campaniei, clienții RCS & RDS pot beneficia de un discount de 5% (maxim 8 lei, TVA inclus) dacă își achită factura, pentru prima dată, prin intermediul cardului lor MasterCard sau Maestro, în Contul meu Digi – https://digicare.rcs-rds.ro. Mai mult, fiecare tranzacție cu cardul MasterCard sau Maestro, realizată pe durata campaniei prin intermediul platformei, este înscrisă automat în tragerea la sorți care le poate aduce câștigătorilor unul dintre cele 45 de smartphone-uri puse în joc. Tragerile la sorți se desfășoară lunar, fondul total de premiere având o valoare de peste 63.000 lei.

În plus, RCS & RDS a integrat serviciul de acceptare MasterPass în cadrul aplicației sale, implementarea tehnică fiind realizată cu ajutorul procesatorului de plăți EuPlatesc.ro. Astfel, plata serviciilor va putea fi efectuată prin simpla apăsare a butonului “Cumpără cu MasterPass”, ceea ce le va furniza clienților RCS & RDS o experiență la plată simplificată, rapidă și securizată, din portofelele lor digitale, fără a mai fi necesară introducerea datelor cardului. Prin această implementare, RCS & RDS devine prima companie de telecomunicații care oferă clienților săi posibilitatea de a utiliza platforma digitală MasterPass la achitarea plăților online.

Plata online este cea mai rapidă și sigură metodă de plată a facturilor de utilități, eliminând orice risc de eroare în procesarea plăților. Aceasta durează câteva minute și se poate face de oriunde dorește clientul, fără a fi nevoie de deplasarea la o locație anume. Odată realizată plata online, furnizorul de utilități este informat în timp real de efectuarea acesteia, fără întârziere și fără posibilitate de eroare. Prin activarea contului pe site-ul furnizorului de utilități, clienții au acces la informațiile legate de facturile lor și le pot plăti online cu cardul într-un mod simplu și rapid. RCS & RDS oferă clienților săi și posibilitatea de a-și plăti facturile cu cardul în mod automat, fără a fi nevoie de intervenția clientului. Pentru aceasta clienții pot opta pentru serviciul de plăți recurente direct în Contul meu Digi. Activarea serviciului se poate face imediat după finalizarea unei plăți cu cardul prin simpla bifare a opțiunii.