Facebook Home, descarcata de 500.000 de utilizatori (VIDEO)

Data: 23/04/2013 | Autor: .

facebook-homeNoua aplicatie Facebook Home a adunat peste 500.000 de descarcari in primele noua zile de la lansarea oficiala in Google Play, relateaza TheVerge. Jurnalistii afirma ca este o adevarata performanta, in conditiile in care suita de aplicatii sociale este disponibila numai utilizatorilor de HTC One X, HTC One, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4 si Samsung Galaxy Note 2.

In plus, aplicatia este disponibila numai in Statele Unite, prin Google Play.In alte tari, printre care si Romania, nu a fost lansat, momentan, decat un update care vine cu foto-icon-urile prietenilor pe desktop. Toate functiile Facebook Home ar urma sa fie disponibile in zilele urmatoare. (UPDATE – Facebook Home poate fi descarcata, de marti, si din Romania. Amanunte cititi aici)

De asemenea, Facebook Home este compatibila cu versiunile de Android 4.0 Ice Cream Sandwich si Jelly Bean 4.1 si 4.2.

Comparativ cu cifrele retelei sociale, care a ajuns la un miliard de utilizatori, 500.000 de descarcari sunt inca putine, dar vorbim aici doar de utilizatori mobili cu Android, doar pe anumite dispozitive care suporta Facebook Home. Cifrele cu adevarat relevante vor fi cele despre care nu vorbeste nimeni: cati utilizatori activi va avea Facebook Home in urmatoarea perioada.

Pentru a compara aplicatia Facebook Home cu altele detinute de Facebook, programul principal are peste 100 de milioane de descarcari, iar atunci cand Instagram a ajuns pe Android a fost descarcat de peste un milion de ori in doar 24 de ore. Cu toate acestea, Facebook Home poate fi numit o superaplicatie, care este greu de digerat.

Pentru a folosi aplicatia Facebook Home, utilizatorii trebuie sa aiba instalat Facebook si Facebook Messenger. De asemenea, utlizatorii trebuie sa fie de acord cu „Facebook Intent“, un mecanism care asigura functionarea Facebook Home cu Android.

Dupa toti pasii acestia au fost urmati, utilizatorii vor avea acces la Cover Feed, Chat Heads si notificarile de pe ecranul principal.

Cum arata noua interfata si cum se foloseste aflati din clipul video de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *