Facebook Live Video iti permite sa filmezi si sa prezinti imagini in direct

Data: 4/12/2015 | Autor: .

facebook live video gadgetreport

Facebook a început testele pentru Facebook Live Video, opțiune prin care utilizatorii vor putea distribui evenimente filmate cu camera telefonului în timp real. Opțiunea este o extensie a serviciului Live, lansat în luna august pentru vedete și persoane publice, și permite utilizatorilor să aleagă cine poate viziona filmările.

Aplicatia Facebook Live Video este disponibilă, in prezent, doar pentru unii utilizatori din Statele Unite ale Americii și numai pentru posesorii de iPhone, se arată într-un comunicat Facebook.

Pentru a distribui imagini video live, utilizatorii trebuie să acceseze opțiunea pentru actualizarea statusului și apoi să selecteze iconița Live Video. Inițiatorul streamingului își poate alege audiența și poate vedea în timp real comentariile celor care urmăresc filmarea. Filmulețele pot fi apoi salvate în cronologia personală, potrivit comunicatului. De asemenea, utilizatorii Facebook Live Video pot alege să primească notificări pentru evenimente live ulterioare.

Tot joi, Facebook a anunțat lansarea unei opțiuni prin care utilizatorii pot grupa fotografiile și filmele realizate în jurul aceleași date, pentru a crea un „colaj în mișcare”. Opțiunea, denumită chiar Colaj, este disponibilă în prezent doar pentru posesorii de iPhone.

Utilizatorii de dispozitive mobile cu sistem de operare Android trebuie să aștepte până la începutul anului viitor pentru a testa noua facilitate, a mai anuntat Facebook.