Facebook promite măsuri după vânătoarea de oameni transmisă în direct

Data: 18/04/2017 | Autor: .

Steve Stephens, în vârstă de 37 de ani din Cleveland, a ucis un bătrân de 74 de aniFacebook îşi cere scuze şi promite măsuri după ce, în Statele Unite, un bărbat a transmis pe reţeaua de socializare o adevărată vânătoare de oameni. Criminalul a ucis un bătrân, pe stradă, şi a filmat totul, iar apoi a postat înregistrarea pe Facebook, relatează GadgetReport.ro

Steve Stephens, în vârstă de 37 de ani din Cleveland, a lansat pe Facebook un clip video in care arată cum a ucis un bătrân de 74 de ani. Ulterior, pe Facebook Live, s-a lăudat că a mai ucis 13 oameni.

„Asta am făcut, am ucis 13 oameni. Şi voi continua să ucid până ce mă vor prinde”, a afirmat acesta, în transmisia de pe Facebook.

Potrivit presei din Statele Unite, crima a fost provocată de faptul că bărbatul ar fi fost părăsit de iubită. Primarul din Cleveland a anunţat că un efectiv important de poliţişti şi agenţi FBI îl urmăresc pe Steve Stephens.

Poliţia nu a confirmat că ar fi existat alte victime în afară de bătrânul de 74 de ani.

Facebook a anunţat, într-un comunicat, că va lua măsuri pentru ca astfel de evenimente să nu mai poată fi posibile. „Este o crimă oribilă şi nu permitem ca astfel de lucruri să se întâmple pe Facebook”, a afirmat compania.