„Fantastic Beasts”, în cinematografe. O poveste fantastică cu vrăjitoare, în New York

fantastic-beasts-and-where-to-find-them-8

Dacă vreţi să vedeţi un film SF cu iz de Harry Potter, noua producţie „Fantastic Beasts and Where to Find Them” poate fi o bună variantă, mai ales în weekend. Filmul, ce a avut premiera în aceste zile, ne reintroduce în lumea magică desprinsă din universul Harry Potter creat de J.K. Rowling şi prezintă aventurile magi-zoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne) în comunitatea secretă de vrăjitoare și vrăjitori din New York.

Fantastic Beasts and Where to Find Them o face pe autoarea J.K. Rowling să se întoarcă în universul Harry Potter! Eroul este Newt Scamander, autorul cărții omonime din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts, iar filmul îi prezintă aventurile, căci Newt nu se lasă până nu devine cel mai celebru magizoolog din lume. Călătoriile sale îi vor scoate în cale cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele deosebit de periculoase!

“Vei intra în această lume extraordinară, New York-ul anului 1926, Congresul Magic al Statelor Unite ale Americii, o lume fantastică, minunată, şi ce loc mai potrivit pentru vizionare decât pe ecranul uriaş, cu claritatea şi autenticitatea pe care formatul IMAX le oferă.”, spune producătorul filmului, David Heyman.

Din distribuţie fac parte Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller, Colin Farrell, Ron Perlman, Jenn Murray şi Jon Voight. Regia îi aparţine lui David Yates.

Iar dacă vreţi să aveţi parte de o experienţă cu adevărat inedită, vedeţi filmul într-o sală 4DX.

Vizionarea unui film în format 4DX reprezintă o experienţă care stimulează toate simţurile, iar efectele unice 4DX, perfect sincronizate cu acţiunea de pe ecran, te vor face să simţi filmul pe pielea ta.

În fiecare moment în care Newt îşi răspândeşte magia, vârtejuri de vânt şi rafale de aer vor invada sala de cinema, iar spectatorii vor pătrunde în lumea incitantă a vrăjitorilor, având parte de scene impresionante şi o experienţă fantastică. Efectele vizuale orbitoare, vibraţiile pline de freamăt şi alte efecte combinate te vor transporta în mijlocul acţiunii, pentru o experienţă cu adevărat fantastică.

Săli 4DX găsiţi la Cinema City din Mega Mall Bucureşti, City Park Constanţa şi Shopping City Timişoara.