Amazon,audienţă record cu emisiunea The Grand Tour, cu Jeremy Clarkson

Data: 22/11/2016 | Autor: .

Amazon, audienţă record cu emisiunea The Grand Tour, cu Jeremy Clarkson

Noua emisiune auto „The Grand Tour”, realizată de foştii realizatori ai „Top Gear” de pe BBC, a înregistrat un adevărat record de audienţă, de câteva milioane de telespectatori, o adevărată performanţă pentru o producţie video transmisă exclusiv pe internet, relatează GadgetReport.ro

Potrivit Amazon, primul episod al noii emisiuni auto, difuzat vineri, a înregistrat cea mai ridicată audienţă din istoria serviciului Amazon Prime Video. Compania nu a furnizat date exacte privind audienţa. Cert este că, pe IMDb, emisiunea a primit scorul de 9.6 din 10, iar pe Rotten Tomatoes a fost votată cu 97%, relatează BusinessInsider.com

Amazon a precizat că, în ziua premierei, a înregistrat cei mai mulţi noi clienţi de la lansarea serviciului Amazon Prime Video.

Pentru gigantul Amazon, datele vin să susţină înţelegerea estimată la 250 de milioane de dolari cu Jeremy Clarkson şi echipa sa.

Abonamentul la Amazon Prime Video costă 99 dolari / an sau 10.99 dolari/ lună. Pentru a testa serviciul, utilizatorii primesc două zile de acces gratuit la oferta de filme, seriale şi producţii muzicale.

Amazon Prime Video nu este disponibil în România, putând fi accesat, totuşi, cu ajutorul unui proxi cu adresă de SUA.

Cei trei realizatori TV, Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, au părăsit BBC după ce Jeremy Clarkson a fost dat afară pentru că s-a certat cu echipa tehnică. Între timp, Jeremy Clarkson a ajuns la o înţelegere cu tehnicianul BBC pe care l-a agresat, oferindu-i acestuia 100.000 de lire sterline pentru a scăpa de acuzaţiile de discriminare rasială şi injurii.