Fashion TV, pe televizoarele Samsung Smart TV

Data: 9/01/2012 | Autor: .

Samsung a lansat un parteneriat cu Fashion TV, prin care programele canalului vor fi disponibile pe televizoarele Smart TV. Utilizatorii vor putea vedea, in direct, prezentari de moda si sedinte foto, avand de asemenea acces exclusiv la imagini cu modele si designeri din culisele Fashion TV.

Timp de patru luni, aplicatia Fashion TV va fi disponibila in exclusivitate doar pentru Samsung Smart TV-uri si va prezenta tot ce are mai bun de oferit lumea modei.

“Acest parteneriat aduce Fashion TV in vizorul unei audiente mai mari in Europa, datorita succesului constant al Smart TV-urilor Samsung. Deoarece tot mai multi oameni cauta noi forme prin care sa se uite la televizor, suntem incantati ca am lucrat cu LiveDefinition, care a creat acest serviciu pentru a le oferi utilizatorilor si publicitarilor noi forme prin care sa interactioneze cu brandul nostru,” a declarat Alona Fischbein, Director Fashion TV.

Fashion TV este disponibil in limba engleza.

Magazinul de aplicatii TV a fost lansat in februarie 2010. Descarcarile de pe Samsung Apps TV au crescut cu 100% la doar 5 luni dupa lansare, depasind 10 milioane de descarcari.

Samsung Apps cuprinde o gama larga de aplicatii din diferite zone de interes precum stiri, divertisment, sport si jocuri. De exemplu, aplicatiile de stiri la cerere, “BBC News” si “WSJ Live”, ofera principalele stiri live ale zilei in format video si text, actualizate 24/24. Alte aplicatii de stiri precum “CNBC Real-time app” si “TIME TV” furnizeaza si ele un arsenal intreg de informatii, analize, stiri de ultima ora, fotografii si clipuri video.