Ferrari, Lamborghini? Ce au mai clonat chinezii (VIDEO)

Data: 8/05/2012 | Autor: .

Tupeul chinezilor in materie de «copy-paste» a atins o noua limita. Dupa ce au inundat lumea cu produsele de imbracaminte in genul HugoBossy, Guci, Pradda, Di’Or, Adibas, Nikey sau Puna si cu electronicele de tipul iPhoney sau Galaxxy SS, au trecut, de cativa ani, si in segmentul auto.

Comparatie intre S-11 (galben) si Lamborghini (argintiu) si Ferrari (rosu)

La Salonul Auto de la Beijing, desfasurat zilele trecute, compania auto JAC Motors a prezentat noul sau bolid de lux intitulat JAC S – 11.

iFeng realateaza ca automobilul pare inspirat din ultimele modele de Ferrari si Lamborghini.

Chinezii ar fi studiat intens cele doua automobile si, dupa ce le-au trecut prin sita propriilor limite tehnologice, au construit un autoturism sport care, cel putin dinafara, ca orice chinezarie, trebuie sa recunoastem ca arata foarte bine.

JAC S-11 vine cu un motor pe motorina in 4 cilindri de 2,4 litri, care asigura 121 kW la 6000 de rotatii/minut. Masina prinde viteza maxima de 205 kilometri/ora.

Ca orice masina de lux care se respecta, vine cu interior din piele, comenzi pe volan, navigatie, incalzire in scaune, aer conditionat si doua culori “clasice” – rosu si galben.

Cat costa minunatia? Numai 150,000 yuani,  echivalentul a 24.194 dolari. De 3-4 ori mai putin decat cel mai ieftin rival italian.