Wahh Sensations. Cum sa te imbeti intr-o secunda!

Data: 8/05/2012 | Autor: .

Cercetatorul american David Edwards, de la Universitatea Harvard, si designerul francez Philippe Starck au anuntat dezvoltarea unui parfum special care ofera, instantaneu, senzatiile bahice.

De cate ori nu v-ati simtit inafara petrecerii atunci cand, in jurul vostru, va vedeati prietenii distrandu-se de mama focului sub influenta alcoolului consumat, iar voi, pentru ca erati cu masina sau din cine stie ce alt motiv,  erati atat de treji incat va pierise tot cheful de distractie?

La asta s-au gandit cei doi intreprinzatori atunci cand au dezvoltat Wahh Quantum Sensations.

Produsul vine sub forma unui spray care contine 0,075 ml de alcool, indeajuns ca, atunci cand este inhalat, sa produca aproape instantaneu senzatia bahica.

Efectul tine numai cateva secunde, indeajuns insa, spune Edwards, pentru ati da cheful de distractie.

Cercetatorul afirma ca spray-ul nu da dependenta pentru ca 1000 de tuburi echivaleaza cu o bautura de 40 sau 60 de mililitri.

Wahh Quantum Sensations va fi lansat pe piata europeana in aceasta vara si va costa 20 de euro, relateaza Medical Daily.

David Edwards nu se afla la primul sau spray de acest gen. Anul trecut a dezvoltat AeroShot, un produs pe baza de cofeina care da instantaneu senzatia oferita de un energizant sau o ceasca tare de cafea.