FIFA 2012, plin de bug-uri. Muscaturile lui Iniesta si calaritul atacantului

Data: 20/09/2011 | Autor: .

Prezentat drept un joc cu adevarat revolutionar in domeniu, FIFA 2012 prezinta, in varianta demo, disponibila la download, o serie intreaga de bug-uri care fac deliciul utilizatorilor.

Intr-unul dintre clipuri, celebrul jucator de la FC Barcelona, Iniesta, pare ca isi musca un adversar, iar acesta cade cu un gest teatral, total ireal.

httpv://www.youtube.com/watch?v=dEbqXozAW0c&feature=youtube_gdata_player

Intr-un alt clip, portarul celor de la Arsenal reuseste performanta de a-si calari un adversar.

httpv://www.youtube.com/watch?v=hcx9GFAU43g&feature=youtube_gdata_player

Jocului FIFA 2012 va fi lansat in Europa pe 30 septembrie. Game-ul va fi disponibil pentru Xbox 360, PlayStation 3, PC, Nintendo Wii, PlayStation 2, Nintendo 3DS, PSP si iOS.

In varianta demo, ce poate fi descarcata de aici, sunt disponibile numai sase echipe – Barcelona, Arsenal, Man City, Marseille, Dortmund si AC Milan – care se bat in Champions League.

Singurul stadion disponibil in varianta de test este arena lui Manchester City Ettihad, iar durata reprizelor este de 3 minute.

In varianta finala, noul FIFA 2012  va avea peste 500 de cluburi licentiate, 50 de competitii si divizii nationale si 8 moduri de joc, printre care clasicul 11 vs.11 sau PRO, iar la capitolul noutati modul 3D Street Footbal, exclusiv pentru 3DS.

Cititi  mai multe detalii aici.  FIFA 2012 poate fi pre-comandat de pe GameStop, la preturi intre 39,99 si 59,99 dolari.