Filmul SF „Jurassic World 2” va depăşi „Avatar” şi „Titanic”

Data: 12/03/2017 | Autor: .

Filmul SF "Jurassic World 2" va depăşi "Avatar" şi "Titanic"

„Jurassic World 2”, o nouă aventură cu dinozauri, va ajunge pe marele ecran în 2018 şi se anunţă de pe acum drept un candidat serios la titlul de cel mai urmărit film din istorie. Dacă prima serie „Jurassic World” a ajuns pe locul al patrulea în clasamentul celor mai rentabile pelicule din lume, după „Avatar”,”Titanic” şi “Star Wars: The Force Awakens”, continuarea acestuia va depăşi această performantă, estimează producătorii, citaţi de GadgetReport.ro

Universal Pictures va lansa filmul lui J.A.Bayona pe 22 iunie 2018. Până atunci ne mulţumim cu prima imagine oficială din noul sequel SF, care prezintă o eroină într-un muzeu de istorie naturală.

„Sunt foarte încântat să vă arăt asta. Este prima imagine din noua aventură Jurassic”, a scris Bayona pe Twitter.

Realizat după un scenariu de Colin Trevorrow şi Derek Connolly, filmul îi va avea în rolurile principale pe Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard, alături de Toby Jones, James Cromwell şi Justice Smith.

Ce vom vedea în „Jurassic World 2”? Potrivit unor declarații ale lui Colin Treworrow, următorul pas în franciză ar fi împlinirea dorinței lui Vic Hoskins (Vincent D’Onofrio), şeful securităţii parcului – transformarea dinozaurilor în arme vii. „Nu vom mai vedea doar nişte dinozari care încep să fugărească lumea de pe insulă. Lucrul asta n-o să mai ţină mult”, a punctat cineastul.

„Am impresia că ideea seriei nu va putea rămâne mereu la aceste parcuri tematice; există modalități de a folosi știința aducerii la viață a dinozaurilor şi în alte scopuri decât cel al divertismentului. Şi dacă ne gândim la puterea nucleară şi la modul în care a apărut, ne dăm seama că primul instinct a fost să o folosim ca armă şi abia apoi ca sursă de energie”, a explicat Trevorrow.

Prima serie “Jurassic World” a adunat 1,67 de miliarde de dolari în 2015, iar producătorii se aşteaptă ca „Jurassic World 2” să depăşească acest record.