Apariţie surpriză în noul sezon din Game of Thrones

Data: 13/03/2017 | Autor: .

Apariţie surpriză în noul sezon din Game of Thrones

Muzicianul Ed Sheeran va fi unul dintre guest-star-urile care va fi prezent în sezonul 7 din Game of Thrones. Anunţul a fost făcut cu ocazia SXSW, de producătorii celui mai vizionat serial din istoria HBO, relatează GadgetReport.ro.

Producătorii David Benioff şi D.B. Weiss au declarat că au încercat de multă vreme să-l aducă pe Ed Sheeran în serial, considerând că acesta se potriveşte de minune cu povestea din Urzeala Tronurilor.

„De ani de zile am încercat să-l aducem pe Ed Sheeran în show, pentru a-i face o surpriză lui Maisie [Williams], iar în acest an am reuşit”, a declarat Benioff, citat de CNN, refuzând însă să ofere orice detaliu legat de rolul pe care muzicianul îl va juca în serial.

Maisie [Williams], care joacă rolul Aryei Stark în serial, s-a declarat o fană înfocată a lui Ed Sheeran.
„Va fi fantastic să lucrăm împreună şi sunt sigură că telespectatorii vor vedea cel mai spectaculos sezon dintre toate”, a declarat aceasta.

Producătorii serialului, David Benioff şi D.B. Weiss, au declarat că sezonul 7 din Game of Thrones, ce va debuta pe 16 iulie, la HBO, va avea 7 episoade.

„Se aştern zile negre în Westeros. Adevărata luptă abia acum începe, odată cu venirea sinistrului Rege al Nopţii, liderul Umblătorilor Albi”, a afirmat anterior David Benioff.

“Regele Nopţii este Moartea însăşi. Nu este ca Joffrey şi nici ca Ramsay. Nu mai este fiinţă umană. Pentru mine, răul vine atunci când ai de ales între bine şi rău, dar alegi răul. Regele Nopţii nu are de ales, a fost creat aşa şi ăsta este el. În unele feluri, el reprezintă doar moartea, venind după toată lumea”, a declarat Weiss, despre acţiunea din sezonul 7 din Game of Thrones.

Chiar dacă Zidul nu le permite morţilor să treacă dincolo, liderul Umblătorilor Albi are resurse incredibile şi surprizele nu vor întârzia să apară în sezonul 7 din Game of Thrones.

“În timp ce Cersei a făcut cu siguranţă lucruri oribile în viaţa ei şi poate fi o persoană extrem de crudă, singurul lucru uman la ea era faptul că îşi iubea cu adevărat copiii. Acum, sunt morţi toţi şi cred că asta este foarte interesant pentru noi. Cine este ea fără copiii ei? Răspunsul îl veţi afla în sezonul următor.

Asta este tot ce pot spune momentan, dacă intru în detalii, dezvălui prea multe”, a declarat Weiss.
Deşi nu au menţionat cu exactitate ce se va întâmpla cu Mama Dragonilor în sezonul 7 din Game of Thrones, au făcut aluzii la Lady Olenna, care acum îşi deplânge familia, în special nepoţii.

Aceasta caută să se răzbune pe Cersei, iar în ultimele cadre ale episodului 10 din Sezonul 6, s-a văzut formându-se o alianţă între Casa Tyrell şi Casa Martell, care este de partea lui Daenerys.

Sezonul 7 din Game of Thrones va fi urmat de o ultimă serie, de 6 episoade, care va fi prezentată de HBO în 2018.

Sezonul 6 din Game of Thrones, difuzat de HBO, a doborat recordurile de audienta inregistrand o medie de 23 de milioane de telespectatori pe episod. Serialul a primit 23 de nominalizari la premiile Emmy.